Hány km az a távolság, ameddig még elmennétek egy lányért/fiúért? Akár ismeretlen emberről, akár egy már meglévő párkapcsolatról legyen szó. Kort/nemet is írjatok!
Ki meddig menne el egy lányért, vagy fiúért? Nagyjából, kilométerben megadva, na és persze miért?
Mindegy milyen helyzetről van szó - lehet ez egy ismeretlen ember megismerése, vagy egy már jó ideje létező kapcsolat.
Meddig mennétek el és miért?
Nem a kilométerek számával van alapvetően a gondom, hanem azzal, hogy az utazás murva sok pénzbe kerül. Amúgy eddig a maximum 2000km volt, csak oda. Megérte.
24/N
340 km
Neten ismertük meg egymást 4 éve azóta is tart a (pár)kapcsolat
Ha van pénz idő és lehetőség bármekkora távolság jöhet
Nem a távolság a lényeg, hanem hogy mennyi idő oda eljutni, és hogy ezt az utazást tudom-e finanszírozni.
Ez az idő kb. egy óra, hogy bármikor találkozhassunk, ha szeretnénk. Mert a távkapcsolatnak semmi értelme, felesleges kínzás és önkínzás.
Ismeretlenért nem mennék ki a város határain kívülre. De nem is nagyon jutna eszembe neten ismerkedni, másképpen meg nem tudom, hogy beszélnék meg ismeretlennel.
Ha már jó ideje kapcsolatban vagyok vkivel, akkor bárhova, feltéve hogy az adott helyen nincs háborús helyzet és biztonságban lennék... és lenne rá pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!