A magyar embernek miért nem jó semmi?
Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 19:05
1/9 anonim válasza:
Én magyar vagyok, és nekem sok minden jó.
Innentől kezdve a kérdésed értelmét vesztette.
3/9 anonim válasza:
..meg itt vagyok én is. Sok minden jó. Sőt! Pl. itt van a gyakori.. lehet ilyeneket kérdezni, sok bugyuta választ írni... szóval a lehetőségek korlátlanok.
4/9 anonim válasza:
Nekem sok minden jó. De ismerek ilyet, akiről írtál :) Nagyon idegesítő!
5/9 anonim válasza:
A magyar nép alapvetően pesszimista. És ezt nem a kisujjamból szoptam, ezt megállapították. Bár ez nem vonatkozik minden magyarra, ez egyértelmű. Egy alapvetően boldog népben is vannak pesszimisták.
6/9 anonim válasza:
Azért, mert ha kinyitod a szemed akkor magad is látod, hogy itt rakás sz@r minden.
7/9 anonim válasza:
"A magyar nép alapvetően pesszimista. És ezt nem a kisujjamból szoptam, ezt megállapították."
- És ezt milyen okosok állapították meg?
8/9 anonim válasza:
Hát nem én, az biztos :D
De ezt hallottam/olvastam, már nem tudom. Állítólag valami kérdőívet töltettek ki a különböző népekkel, megkérdezték az embereket, ki milyen boldog. És hát az jött ki, hogy az egyik legpesszimistább nép vagyunk.
9/9 anonim válasza:
Ez egy rasszista kérdés.
:D :D :D
De tényleg. Sztereotipizálsz egy negatív általánosításon keresztül egy egész nemzetiséget, tekintet nélkül az egyedekre.
Szvsz ne írogass ki ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!