Hogyan reagáltok, ha megláttok egy gyereket, aki kívül hordja a korzettét?
Tudjátok, mi az és mire való korzett?
Természetesen az egészségügyi, gerincferdülés korrigálására valóra gondoltam, nem a fehérneműre :) Én két évig hordtam minden nap napi 23 órában, de ruha alatt. Egyszer próbáltam csak kívül hordani, de utáltam, ahogy az emberek bámultak. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyit tudtok magáról a betegségről és az egész korzettes életről :)
Nekem is van egy enyhe ferdülésem, de a képeket elnézve ez baromi kényelmetlen lehet. Nem tudsz benne lehajolni, töri az oldalad, sportolni benne meg lehetetlen.
Nem jobb megoldás a kezelésre az aktív gyógytorna, az úszás?
Dehogy, az úszástól sajna nem lesz se jobb, se rosszabb a hátad, csak azért ajánlott, mert nem terheli a gerincoszlopot és az ízületeket. 5 éves korom óta úszom és mégis kialakult :/
Sportolni lehet benne, bár tényleg nagyon kényelmetlen (tesióra alól se volt felmentésem) :D
Nnnna, ezért nem hordom ruha fölött - a sok nevetséges sajnáló miatt. :)
A hősködő "jaj, nem érdekel mások véleménye és ezért nem veszem ruha alá" korzettes valójában idegenek és családtagok sajnálatából él. Akárhogyan is csúsztatunk és ferdítünk, az igazság az, hogy az emberek egészen máshogy viszonyulnak valakihez, akin fűzőt látnak. És nem, nem "erősnek látják", hanem sajnálják. Attól, hogy valaki könnyáztatta arccal "csodál téged, amiért ezt a csapást képes vagy elviselni", a helyzet ugyanúgy kicsavart és kényelmetlen - persze aki már egy ideje sajnálatból él, annak nem tűnik fel ez.
Lehet anyázni, lepontozni, bármit lehet, attól még a tény tény marad - ha korzettesként azt szeretnéd, hogy ugyanúgy viszonyuljanak hozzád, akkor vagy el kell rejtened a fűzőt, vagy olyan kisugárzással kell rendelkezned, ami száz emberből talán egynek adatik meg. És még akkor is lesz olyan, aki szán.
Ez van. Ez nem a Skins meg a Glee meg az IM magazin, hanem a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!