Én sehogy, max. ha nagyon, de úgy végletekig kimerülten hulla vagyok, el-elbóbiskolok, de az is olyan zavaros, NAGYON hosszúnak tűnő félálomkatyvasz féleség, amitől csak még kimerültebben kelek fel kb. percek múlva (ami az álomkatyvasz miatt óráknak tűnt...). Ha kicsit hosszabb időre (erre egy-kétszer ha volt példa), akkor meg minden tagom fáj meg zsibbad utána a kényelmetlen póz miatt.
Általában az ablaknak dőlve fordul ez elő (folyosó melletti ülésen sose sikerült).
De én eleve borzalmasan rossz alvó vagyok.
Megyek busszal a városba.
Nézek ki a fejemből a világba.
Beállok valamilyen pózba.
Lemegyek alfába.
Busszal lavírozok a városbaN.
Olvasom az újságbaN, hogy mik történnek a világbaN.
EbbeN a pózbaN könnyű elaludni.
Már lent is vagyok alfábaN.
Belement már a nyelvtani összefüggés a fejedbe,
vagy egyik füleden kint, a másikon bent?
Egyszer velem is megtörtént,mert elmondhatatlanul fáradt voltam.
Lejjebb csúsztam az ülésen,a lábam kinyújtottam (amennyire tudtam) A karom kereszteztem,a fejem lehajtottam.
Én suliból hazafele mindig elaludtam, pedig csak 20 perc volt az út.
Ezzel az volt a baj, hogy amikor buszon elaludtam mindig valami hülyeség jutott eszembe félálomba, és akkor megrándultam (pl.: fellépek a padkára, ilyenek).
Ez azért gond, mert ha mondjuk mellettem ült egy idegen azt hajlamos voltam leütni, vagy az előttem lévő ülésbe belerúgni. Meg aztán elég hülyén néz ki, hogy ugrálok össze-vissza a buszon. Pláne ha egy út alatt ez többször is előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!