Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek Conchita...

Mi a velemenyetek Conchita Wurstrol?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 08:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hát, vagy nagyon ostoba, vagy nagyon jó színész. különben meg tényleg nem érdemes vérszemet kapni és szidni, nem egyedül érte el a győzelmet, ő csak a közvetítő. a manipulálható, bármilyen botrányos gyökeres változásra rávehető társadalom közvetítője. szerintem akik ezt kitalálták, borzasztóan röhögnek most a reakciókon, a médiának meg egy darabig megint van miből pénzt csinálnia. ez csak egy rossz vicc:)
2014. máj. 15. 17:19
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem az interjúk alapján is nagyon édes. :)
2014. máj. 15. 21:33
 13/19 anonim ***** válasza:

a véleményem röviden:

[link]

2014. máj. 16. 13:32
 14/19 anonim válasza:
Conchita Wurst egy Osztrák gyönyörűség, egy szexi tünemény! Egy különleges és magával ragadó személyiség!Imádom! :)
2014. máj. 16. 19:54
 15/19 Kini :)) ***** válasza:

Először nagyon meglepődtem, amikor megláttam, meg háborogtam egy sort én is, hogy "ÚÚúúúristeen, hova jutott Európa", de utána rájöttem, hogy tulajdonképpen jó hangú, tehetséges énekes, és azt sem tudom elmondani, hogy különösebben unszimpatikus lenne. És nagyon jó számai vannak a "rise like a phoenixen" kívül is :)

Mondjuk azzal egyetértek, hogy nem kellene annyira reklámozni azt, hogy ő más. TV-t azért gyerekek is néznek, és nem biztos, hogy mindenkinek jót tesz az idegrendszerének, ha 7-8 évesen egy szakállas nőt lát. (persze tudom, hogy nem nő, csak nem tudom jobban kifejezni magam.) :D

15/L

2014. máj. 16. 20:25
 16/19 anonim ***** válasza:
semmi baj nevezzük nevén a dolgokat TRANSZVESZTITA (és nem szakállas nő)
2014. máj. 16. 20:26
 17/19 Kini :)) ***** válasza:
Igen, hát amúgy konkrétan az. :D Csak szépíteni akartam
2014. máj. 16. 22:24
 18/19 anonim válasza:
Nagyon szép, tehetséges kedves. Imádom
2015. jún. 18. 13:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Én elfogadom a homoszexuálisokat, nagy nehezen azokat is, akik nemváltó műtéten estek át, ha ez nekik így volt jó, de egy pasit, aki nővé operáltatva magát még férfias jegyeket - szakállat és bajuszt - is visel (mű vagy igazi nem érdekes), az már elfogadhatatlan. Normális, jó érzésű ember ezt nem tolerálhatja. Nem normális az sem, ha egy gyerek ezt látja. Ez már tényleg hányinger, ha valaki ennyire túl lő a célon, és még reklámozza is magát.
2015. jún. 18. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!