Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek elvégzi ezt a...

Szerintetek elvégzi ezt a műtétet egy orvos?

Figyelt kérdés
Ha állami kórházban kérek meg egy orvost arra, hogy egy korrekciós műtétet hajtson végre a kezemen. Cél, hogy szebb legyen (deformitás miatt szeretném), használni tudom rendesen. Ezért OEP nem is állná. Megkérdezhetném az orvost, hogy mennyiért csinálná meg vagy ilyet nem szokás? Magánkórházra, luxusra, kényelmi szolgáltatásokra nincs pénzem...
2014. máj. 13. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Műtétet nem lehet állami kórházban magánbetegként fusiban végeztetni. Gondolj bele: ehhez személyzet kell, eszköz kell, anyag kell - hogy számolna el ezzel az orvos?
2014. máj. 13. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"állami" kórházakban is végeznek fizetős, (OEP által nem finanszírozott) beavatkozásokat.

Az árlistájuk általában megtalálható az állami kórház honlapjain.

pl. [link]

(de, ez nem úgy megy, hogy megkérdezem az orvost! egyszerűen jelentkezel a recepción és elmondod, hogy mit szeretnél. ....a további teendőket majd ők elmondják)

2014. máj. 13. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi
2014. máj. 13. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan milyen korrekciós műtétre gondolsz, de sebészeten dolgozom és biztos vagyok benne, hogy megoldható. A legegyszerűbb a "fájdalmat okoz" vagy elrákosodási kockázat stb indok. Valamit kitalál rá az orvos és megúszod annyival, hogy csak neki kell tejelni.
2014. máj. 13. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
69%

Ez nem így megy.

Plasztikai sebészetre kellene menned, csak úgy nem operálhat egy orvos. Ez olyan, mintha azt mondanád egy pilótának, hogy vigyen már el téged valahova egy utasszállító géppel...

2014. máj. 13. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!