Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 93-ezer forintból mennyire...

93-ezer forintból mennyire lehet megélni 53nm-es panelban, vagy 57nm-es kertes házban, egyedül?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 18:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Most ilyen vegyiárú meg tusfürdő meg ruha dolgot nem vettem bele ,egyértelmű hogy mindenből az olcsót kell keresni. Van dezodor 300ft-ért ,és szappan 50 ft-ért, mosószer 1 ezresért, ez belefér a keretbe. Egy ember nem használ sokat. Ruha turiból,netről hasznéltan , ha nagyon kell.
2014. máj. 10. 20:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Uhh, hát én öltözködésben nem szoktam nézni az árat, ami belefér, azt elhozom általában, farmer 9e, sima póló 4e, cipőm legutóbb 1 éve 35e volt, de ezt az összeget 2 havi fizetésből félretéve raktam össze.
2014. máj. 10. 20:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Le fogsz szokni a 35 ezres cipőkről, vagy nem eszel egy hónapig :D
2014. máj. 11. 00:12
 14/17 anonim ***** válasza:

részletektől függ, inkább vegetálásnak nevezném.

ha albérlet, egészségesen táplálkozó ember, akkor 120 a szükséges minimális kereset egy 30nm-es garzonhoz. ha autó is, akkor 150.

ha ez alatt, akkor nélkülözéssel kell számolni, ami hosszútávon egészségkárosodáshoz vezet.

2014. máj. 11. 16:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk arról nem volt szó ,hogy ezt a lakás-házat bérelnéd vagy saját lenne. Mert átlag 50 ezres albérletre ez a pénz kevés. Bár ha 50 be benne van a rezsi is akkor elég.
2014. máj. 11. 16:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Persze saját házról lenne szó, mostmár mindenféleképpen a családiházat választanám nem a panelt.
2014. máj. 11. 16:56
 17/17 anonim ***** válasza:

további részletektől függ, de 50 körül számolhatsz rezsivel, 60 az étkezés, 30 a kocsi, ez 140.

ruha, szórakozás, stb ezen felül.

+gyereket semmiképp se vállalj 200 alatt, főleg ha nem bízol a nőben. számolj úgy, hogy 2x annyit kell keresned, mint amennyiből normálisan (nem nyomorogva) el tudnád tartani magad. ezen felül is nagy az esélye annak, hogy egy nem várt esemény megnehezíti az életed.

+tartsd észben, hogy a házassággal automatikusan a nő birtokolja a vagyonod felét, amit a házasság alatt szerzel. válás esetén hajlamosak a bírák a nő javára dönteni. érdemes még a házasság előtt házassági szerződést kötni a vagyontulajdonlásról.

+amennyiben gyerek is lesz, nagy valószínűséggel az anya kapja meg, és neked gyerektartást kell fizetned ezen felül. az sem ritka, hogy a láthatóságot is megtagadják.

sok szerencsét

2014. máj. 15. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!