Mario Casas és María Valverde egy párt alkotnak?
Figyelt kérdés
Lesz harmadik része a felhők fölött 3 méterrel című filmnek ? Ezért érdekelne h mi van2014. máj. 9. 19:25
1/7 A kérdező kommentje:
ja és aki tud biztos forrást küldeni azt megköszönöm :)
2014. máj. 9. 19:27
2/7 anonim válasza:
Biztos forrás nincs, a wikipédiát meg magad is megtalálod!
Ha mégsem, akkor:
"Édesapja Ramon Casas és az édesanyja Heidy Sierra. Három testvére van: Sheila Casas, Christian Casas és Oscar Casas, akik szintén színészek. Volt barátnője, a színésznő Amaia Salamanca. Hírbe hozták Clara Lago és Blanca Suárez színésznőkkel, amik csupán pletykának minősíthetőek. Jelenleg Maria Valverde, színésznővel alkotnak egy párt, akivel A felhők fölött három méterrel című film forgatásán jöttek össze"
Szóval zoknik (egy pár).
3/7 anonim válasza:
Mielőtt még leszólnál, a wikipédia van olyan hiteles forrás, mint a story magazin!
:D
4/7 A kérdező kommentje:
Jajj :D azt én is láttam de valahogy Clara val is összerakosgatják egy-két helyen
2014. máj. 9. 19:34
5/7 anonim válasza:
Harmadik rész nem lesz. A legbiztosabb forrásból tudható, hogy Mario csakis Maria Valverdével alkot egy párt. Ezt pedig Mario huga írta meg Twitter oldalán. Ja, és 2014 április végén megszületett a kistesó. Egy kisfiú. Mario csak annyit írt Twitter oldalán. "Isten hozott". -)
6/7 A kérdező kommentje:
jajj igen azt olvastam és láttam :) Köszönöm és h-h nem lesz 3. rész ? nekem valahogy olyan befejezetlen a 2. :S
2014. máj. 28. 17:54
7/7 anonim válasza:
Szia, szerintem is befejezetlen volt a második rész meg olyan elvont, félrecsúszott történet. De mivel olyan volt amilyen valószínű nem hozott elég bevételt sem. Szóval nem hiszem, hogy újabb pénzeket tesznek egy harmadik részbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!