Szerintetek elmenjek pszichológushoz?
Mindenképpen kellene valaki felnőtt, akivel el tudnál komolyan beszélgetni a problémáidról, és nem hajtana el egy kézlegyintéssel, hanem próbálna együtt gondolkodni, megoldásokat találni veled együtt.
Ha nincs sok pénzetek, maszek pszichológusra sem lesz. De ha van iskolapszichológus, vele is elbeszélgethetnél.
Ha elmész az is előbb utóbb azt fogja javasolni, hogy mozdulj ki, és szokd a társaságot, etc. Egyébként teljesen olyan vagy, mint én. Csak azt tudom mondani, hogy próbáld meg szokni a társaságot, ha máshogy nem, a barátaiddal/tesód barátaival, mert ez később az életben vissza fog ütni. Az önbizalmadon leginkább az segíthet, ha olyan emberekkel vagy, akik nem ítélnek el a hibáidért. Azt pedig nem hiszem, hogy azért nem érdeklek a fiúkat, mert önbizalom hiányos vagy, inkább a zárkózottságod lehet a gond. Ha valamilyen kérdések van nyugodtan írhatsz privátba.
16/F
hat,voltam hasonlo helyzetben e nekem igy muododtt a dolog:
kezdd az elejen mondjuk, ismerkedj neten, s kozben neha neha kimozdulhatsz egy-egy delutanra az ismeroseiddel/barataiddal aztan ha mar ugy erzed menni fog lepj tovabb s epits ki "komolyabb" kapcsolatokat is.
Es szerintem hagyd a pszichologust, azonkivul h jol ossze-vissza megkavarja a lelked nem sok ujat fog mondani...
(Szivesen megismernelek :D)
NE ISMERKEDJ NETEN!
A neten ismerkedés mindennek a legalja. Jó persze ritkán de hallani történetet, hogy neten ismerte meg a házastársát, de ettől függetlenül nem ajánlom, hogy neten ismerkedj. Én is azt csináltam mikor hasonló helyzetben voltam, és egy baromi nagy átb.aszás lett a vége, amiből alig tudtam lábra állni. Ha változtatni akarsz ezen, akkor ki kell lépned az ajtón és valós emberekkel kell beszélned élőben.
A neten ismerkedésnek számos veszélye van:
1. akivel beszélsz nem az akinek kiadja magát, sőt az se biztos, hogy ember (gép is lehet)
2. fogalmad sincs, hogy mit akar tőled, mert tök könnyű leírni azt, hogy csak barátokat szeretnék, de senki nem garantálja, hogy igaz amit mond.
stb stb stb és így tovább orrvérzésig.
Ne csináld. Mondom. Engem csúnyán átvágtak, mert naiv voltam (te is az lennél valószínűleg), elhittem amit mond, és végülis átb.aszott. Az egyetlen dolog amire jó volt az az, hogy soha nem ismerkedem többet neten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!