Miért van ennyi mentálisan, lelkileg, agyilag valóban
beteg ember?
Azért mert az emberek többsége primitív, gátlástalan, önző, buta nárcisztikus barom. Ilyennek születnek. Mit lehet tenni, jól "tökön kell őket rúgni", másból ugyanis az ilyenek nem értenek. Vagyis, elvenni a lehetőségüket attól, hogy a normális emberek kárára ténykedjenek.
2014. máj. 2. 03:34
És lepontozták az utolsót...
Fáj az igazság.
Nézz körbe az országban, minden második felnőtt ember csak úgy lézeng. Nincsenek céljai, jó neki az, ami van és ha valami rosszul megy, mást hibáztat. Aki nem ilyen, az itt is sikeres vagy már elment külföldre.
Én elnézem ezeket az embereket, néhánynak tanácsot adok, hogy üljön le, képezze magát, olvasson el egy-két személyiségfejlesztő könyvet, de nevetnek és azt mondják, hogy semmi bajuk nincs. Aki nem segít magán, azon nem segíthet senki. Mindenki saját sorsának a kovácsa.
2014. máj. 2. 09:52
13/21 A kérdező kommentje:
12es: az előző, azért lett lepontozva, mert pont ő mondja, amit mond. Aki így beszél az embertársairól, az alapból nem normális. A másik, tipikus olyan emberek lehettek, akiknek fingjuk sincs a mentális, idegrendszeri megbetegedésekről, akik kizárólag azt gondolják, hogy ugyan kutya bajuk csak nyavajognak, közben elszínészkeditek, hogy mekkora rálátásotok van mind a pszichológiára, mind a pszichiátriára. Az ilyen betegségek nem hit kérdésen alapszanak, tudomásul kéne venni. Plusz nem az olyan emberekből kéne kiindulni, akinek valóban semmi ilyen gondja sincsen, csak "hülye", vagy negatívan lát. Talán kedvs 12es olvass el jó sok tanulmányt, vagy iratkozz be pszichológiai képzésre és rájössz mekkora tévedésben vagy.
Nézd, tényleg nem tanulok pszichológiát, de szerintem befolyásolással még a legbetegebb embert is hasznos életre lehet nevelni. Még a legbetegebb emberek problémája is valami lelki traumára vezethető vissza. Ezt kell kitalálni, kivizsgálni és amikor megvan a gond okozója, abból meglesz a megoldás is.
De egy igazán beteg elméjű embernek erre nincs pénze.
2014. máj. 2. 17:30
15/21 A kérdező kommentje:
Az a gondod nem érted meg, hogy nem véletlen vannak a pszichiáterek. Akik jól tudják, hogy az agy mi mindenre képes még a legpozitívabban gondolkodó embereknél is, pláne h a háttér okoknál genetikai okok is állhatnak nagyon sok esetben. Az idegrendszert lelki síkon hiába befolyásolod, nyilván összefügg a kettő és nyilván a pozitív gondolkodás mód segít a mentális betegek gyógyulásába, de édes kevés. Főleg, hogy nem egy ilyen betegség valós fizikális tüneteket is produkál, ugyanúgy, mintha fizikális betegséget kapna el az ember, ami ha félelem áll egy ilyen dolog mögött még több félelmet generál.
16/21 A kérdező kommentje:
Maszek alapon minden ilyen kezelést lehetetlen lenne megfizetni, még egy olyannak is, aki viszonylag jól keresne. Tb alapon is vannak jó szakemberek, nehezebb rájuk lelni, de vannak.
Most találtam a kérdésre, és Cautionnal teljes mértékben egyetértek. Van olyan ,nem egy,nem kettő,akire már azt se lehet mondani,hogy ember.... És itt nem csak a gyilkosokra gondolok,hanem alapvető emberi tulajdonságukból vetkőznek ki nem is kevesen. Átverés, fölényeskedés a semmire és te, aki tök normálisan álltál hozzá,azzal kicseszik. Magyarul oda sz.rik,ahol eszik. Én nagyon sok gusztustalan embert ismerek ,sajnos. Már nem tartom a kapcsolatot,érthető okokból.Pl mondok egy példát. Kölcsönadok, eltartom és még neki áll feljebb,sőt még nekem akar jönni. Nő vagyok. Nem tudom,ezek a patkányok minek születtek le. De tudok még pár pl-t.
2014. máj. 27. 00:37
És lehet mondani,hogy jajj,majd az élettől megkapják-afelől sincs kétségem- de én is megadom,ami jár. Ezek másból nem értenek.
2014. máj. 27. 00:39
És ha a vadnyugaton élnék golyót eresztenék a fejébe.
2014. máj. 27. 00:47
Azért mert az emberek többsége primitív, gátlástalan, önző, buta nárcisztikus barom. Ilyennek születnek.
tökéletes megfogalmazás
2014. máj. 30. 00:29
Kapcsolódó kérdések: