Konkrétan olyan közösségek, amiket nem szerettek.:D
Egyetlenegy hely van, ahol semennyire sem tudok központ lenni, ahol zárkózott vagyok, és általában rossz kedvű, és nehezen tudom magam jól érezni.
Máshol meg teljesen jól megvagyok, idegen emberek közt is, szeretek kialakítani új kapcsolatokat, szeretem, ha figyelnek rám, de ez a fent említett közösségben nincs meg, és ez annyira el tudja rontani a kedvemet. :c
2014. máj. 1. 19:12
1/5 anonim válasza:
Persze hogy van. Az osztályomnak kb 4-5 tagja, akiket nem kedvelek, mert van köztük egy nagyszájú p*cs@ (és most nem a rossz indulat meg az utálat beszél belőlem, tényleg az), aki beszokott szólni nekem, minden ok nélkül. Na, az ő társaságát nagyon nem szeretem. Viszont az osztály többi részét imádom. :)
2014. máj. 1. 19:40
2/5 anonim válasza:
Nekem ez csak egy darabig volt meg. Amikor egy barátommal próbáltam beszélni, jött valaki más, és elfelejtettek. Akkor a bőbeszédűségem megszűnt, s feladtam a próbálkozást. Egy ideig nagyon zavart, de aztán átbeszéltem ezt a dolgot azzal a bizonyos barátommal. Utána sokkal jobb lett.
2014. máj. 1. 19:41
3/5 anonim válasza:
Munkahelyemen pl, gusztustalan némelyik ember, egyáltalán nem beszélek velük, attól hogy abba a műszakba tettek, szerencsére, elég a csoportvezetőhöz szólni ha valami kell, de a többieket hanyagolom, mert irritálnak. Az egyiknek a fogai vannak tönkre, a másik ápolatlan büdös, van még egy idegesítő ember is aki hülyeségről dumál, ami abszolút nem érdekel.
Miattuk vagyok kedvetlen és letört, ismerősök mondták hogy jó hely lesz, vannak csajok is, erre alig láttam egyet-kettőt
21F
2014. máj. 1. 19:42
4/5 anonim válasza:
Nekem az osztályom ilyen. Mindenkivel kijövök az egész suliban és felsőbb évesekkel lógok, valamint másik iskolából is vannak barátaim akikkel bulizni járunk. Viszont a saját osztályomban van 4-5 képmutató ki ha én nem gyerek akiknek persze mindenki meg akar felelni. Én nem bírom őket, és bár nem vagyok kiközösítve, de nem szívesen vagyok velük.
2014. máj. 1. 20:16
5/5 anonim válasza:
Az osztályom. Letudok állni sok mindenkivel beszélni, de rájöttem, hogy annyira kétszínű, hisztis és önző emberekkel vagyok ott körülvéve, hogy nem igazán szeretnék részese lenni annak a közösségnek. Szerencsére most ballagtam, így ennek vége, bár az utóbbi időben eléggé eltávolodtam mindenkitől, nem törődtem senkivel. És jó is volt így. Nem bánom. Sajnálom hogy ilyen emberek kerülnek ki a nagybetűs életbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!