Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 29 éves otthon lakni, munka...

29 éves otthon lakni, munka nélkül. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Egy lány ismerősömről van szó. Őt nem is zavarja a dolog.. Valamit "tanulgat", de egész nap neten lóg.
2014. ápr. 26. 14:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Tanulgat = elkezd mindent, hogy legyen látszatja, de semmit sem fejez be. Tavaly szerezte meg az érettségijét, 18 éves kora óta tanulgatott rá.
2014. ápr. 26. 15:03
 12/22 A kérdező kommentje:
A szakmáját sem tudta letenni anno. Most elkezdett valami eladó okj-t, de havonta 1 nap jár be, mert "annyi dolga van, hogy nem ér rá ilyenekre"
2014. ápr. 26. 15:04
 13/22 Dilettáns döggomba ***** válasza:
93%
Na, hát itt a megoldás: a leendő férjét keresi a neten, azért lóg ott annyit. u_u
2014. ápr. 26. 15:05
 14/22 A kérdező kommentje:
ask.fm-en lóg, ahol az átlag korhatár 15 év:D
2014. ápr. 26. 15:09
 15/22 anonim ***** válasza:

Ha nem volt kitartása szakmát szerezni, akkor meg ahhoz kívánok neki több kitartást, hogy sikerüljön. :)

Itt valami kicsit sántít, mert ha valaki alapból arra készül, hogy a családja, meg a férje tartsa el majd, akkor alapból nem kezd bele tanfolyamokba, vagy nem próbál meg szakmát szerezni, innentől kezdve kicsit vérzik ez a kérdés.

Na, mindegy. Ha végül a férje fogja eltartani és ők így boldogok lesznek, akkor jó, ha meg nem, akkor majd elvégzi azt a tanfolyamot és elmegy eladónak. Ennyi.

2014. ápr. 26. 15:10
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

Én hasonló helyzetben vagyok, csak fiatalabb. :D Igazából nem szeretem az emberek, főleg az idegen emberek társaságát, kevés önbizalmam van. Tényleg valóra vált álom lenne, ha többé soha nem kéne kitennem a lábam a házból és itthon dolgozhatnék valami nyugisat. Az írás gyerekkori vágy volt, de úgy sem tudnék befutni vele. Majd lesz valahogy.

Mindenesetre én megértem, ha ilyesféle okok miatt van valaki otthon.

2014. ápr. 26. 15:12
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha a szülő ilyen hülye. Akkor a gyerek is ilyen lehet.
2014. ápr. 26. 15:20
 18/22 anonim ***** válasza:
95%
Engem nem igazán érdekel, hogy mások hogy élnek. Én mint anya tudom, hogyha megengedhetem magamnak, hogy a majdnem 30 éves gyerekemet eltartsam, pénzeljem, és nem szúrná a szemem, hogy semmittevő akkor nem hiszem, hogy bárkinek köze lenne hozzá, hogy a gyerekem hol, és miből él.
2014. ápr. 26. 15:24
 19/22 anonim ***** válasza:
97%

Te honnan tudod, hogy a lány mit csinál egész nap? Mit nézeget a neten? Mit tanul és mit nem?

A seggében vagy? Te sem csinálsz ezek szerint semmit?

Nekem 22 éves a fiam, velünk él még, de fogalmam sincs mit néz a neten, mert nem lihegek a nyakában ezt figyelve minden nap. Komolyan. Miért csámcsogsz ezen a lányon? te tartod le? Te nálad lakik? Nem?? Akkor mi a gond? Ha a szüleit nem zavarja, akkor téged se zavarjon.

2014. ápr. 26. 15:26
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
Általános probléma, hogy az emberek sokat foglalkoznak mások életével, holott a mások életében látott "defektek" a saját "defektjeink" kivetülése. Mi a baj, kedves kérdező?
2014. ápr. 26. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!