Hány centi volt a legmagasabb ember, akit valaha élőben láttatok?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 15:55
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, de az ikarus buszon lehajtott fejjel közlekedett.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom nem mértem le :D
Bõven 2 méter felett volt.
19/L
3/7 anonim válasza:
215 körül... a mocsokja egy fejjel magasabb volt nálam :D
4/7 anonim válasza:
174 cm vagyok, egyszer egy ember a metróban mellém állt, na az minimum 220 cm volt. Kinyújtott kézzel sem értem volna fel a fejét, a vállam az ő köldökéig ért, a karja olyan vastag és hosszú lehetett, mint a lábam.
5/7 anonim válasza:
Mert én mérőszalaggal járok az utcán, hogy lemérjek mindenkit.
6/7 anonim válasza:
kb a mellizma aljáig értem!
pedig én sem vagyok kis darab!
úgy szált ki a Q7 es terepjáróból, hogy a vezető oldali ülés teljesen hátra volt tolva, és összegörnyedve préselte ki magát.
de mikor kiegyenesedett, olyan volt a hatalmas autó, mint egy matchbox.
de ahol megállt a kocsival és kiszállt belőle, még az emberek is megijedtek.
pár éve a körúton volt dolgunk, megálltunk és kiszállok, ő meg kb fél perc volt mire kiküzdötte magát.
látjuk ám áll egy csapat kínai vagy japán turista, elég mélynövésűek voltak, és úgy bámulták, mint valami csodát.
az egyik tátva felejtette a száját is közben, azon jót röhögtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!