Megkérhetnék valakit, hogy elolvassa az írásomat? (könyv)
Figyelt kérdés
Pontosabban sok valakit. Egy leendő regény prológusáról lenne szó. Szívesen fogadom az építő kritikát is.
A történet priviben!
Köszönöm mindenkinek, aki válaszol!
20l
2014. ápr. 22. 17:24
12/18 magic csajszi válasza:
Én is nagyon szívesen elolvasnám :)
Kérdezhetnék én is valamit? Te hogyan írtad meg? Úgy értem, hogy word dokumentumban,vagy hol irtad? Kérlek válaszolj, mert én is szeretnék irni, de nem tudom hova.... koszi
14/18 anonim válasza:
Szia! Szívesen elolvasom, másnak is segítettem már. :)
16/18 moonlightsentinel válasza:
magic csajszi: általában Wordben szoktak írni.
Én újabban átszoktam a WordPadre, nekem egyszerűbb, de kevésbé formázható, nem olyan "szép".
Van aki jegyzettömbben ír, na az aztán a végletekig egyszerű =)
De abban írsz, amiben akarsz, ami neked a legkényelmesebb :)
17/18 moonlightsentinel válasza:
Mondjuk ha tudod, hogy a helyesírásod nem tökéletes, akkor a Wordöt ajánlom, mert az rögtön jelzi, ha valami nem helyes (bár nem kell mindig hinni neki).
18/18 anonim válasza:
Nekem is küldheted, bár nem vagyok szakértő de szivesen elolvasnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!