Mi lehet a problémám?
Figyelt kérdés
Csak a internetem tudok "beszélgetni" embertársaimmal és a neten kívül csak a családdal,rokonokkal beszélek. Miért van ez? Mitől lehet? Nem vagyok félős.2014. ápr. 22. 13:19
1/5 anonim válasza:
A megoldásra tudok adni tippet. Azt, hogy már csak azért is beszélsz valakivel akit nem ismersz. Erőszakold meg magad, már csak azért is. Majd te jól megmutatod magadnak, hogy ki diktál. :]
2/5 anonim válasza:
Az első válaszoló válasza nagyon tetszik,hatékony megoldást kínál,és nagyon humoros,kissé skizofrén megfogalmazású XDD jót nevettem!:)
Amúgy velem is ez van.Az MSN-es múltam miatt van ez,te nem tudom,hogy hol chateltél rengeteget,de veled is valami ilyesmi lehet.Én például túl korán kaptam gépet,és túl korán meg is szoktam az itteni beszélgetéseket.
3/5 anonim válasza:
Dobjátok ki a gépet,vagy adjátok nekem elsö lépésnek jó lesz.
4/5 anonim válasza:
Az első válaszadó nekem is tetszett, nagyon jó. Én is ilyen voltam, még pluszba segített nekem, hogy első lépésként eladókkal kezdtem el kommunikálni, először csak termékekről, aztán meg barátkozás szintjén. Persze ez nagy áruházakba nem működik, inkább kis boltokat javaslok, ami ilyen családias légkör, és akiken látod, h mosolyognak rád, jó kedvűek. Nekem nagyon sokat segített, és az egyik eladó azóta tök jó bnőm is lett.
5/5 anonim válasza:
Ja, és több oka is lehet, zárkózottság...és a gépezés erre egy lapáttal rá is tesz. Én spec alapból a gépezés miatt lettem olyanná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!