Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te miért "gyakori kérdések"-ezel?

Te miért "gyakori kérdések"-ezel?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Miért vagy fent az oldalon, miért szoktál a kérdésekre válaszolni (már ha egyáltalán teszed)?

2014. ápr. 21. 20:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1. Mert szórakoztat. Néhány kategória tényleg vicc és mikor felolvasok valakinek sírva röhögök és inkább ráhagyom.

2. Mert jó érzés esetlegesen segíteni valakinek. Ez számomra kicsit olyan mintha minden ember aki itt van egy nagy "család" lenne ahol segítünk a másiknak, lebeszéljük a hülyeségekről, támogatjuk. Persze mint minden családban itt is vannak idióta gyökerek akiket meg le kell sz..rni"

2014. ápr. 22. 10:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Néha teszek ki kérdéseket, de leginkább segítséget kérek, mert nem találok egy zenét/filmet/sorozatot stb.

Van, hogy emberekkel levelezek, kikérem a véleményüket pár dologban (különböző jellemű emberek-különböző vélemények, nagyon sokat segít az ilyesmi:) ). És néha embernek válaszolgatni is szoktam, mivel úgy gondolom, hogy ha valaki segít nekem egy kérdés megválaszolásával, akkor én is egítek egy másik embernek, azzal, hogy írok neki választ, mint most Neked :)

2014. ápr. 22. 15:39
 13/15 anonim ***** válasza:
A mókás, trollkodó válaszok miatt, néha könnyesre röhögöm magam. Hasznos választ ritkán adok, inkább kötekedni szoktam, vagy trollkodni. :)
2014. ápr. 22. 16:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért írtam ki ezt a kérdést, mert jómagam is elgondolkoztam ezen. Nincs egy éve, hogy regisztráltam, egy vélemény kikérő kérdés feltétele miatt (azóta is csak hasonló jellegűeket kérdezek). Aztán itt ragadtam, főként a számítástechnikai/elektronikus eszközök témakörökben igyekszem segíteni. Néha akkor is, ha épp nincs sok időm, így felmerült bennem is, amit #5-ös írt, hogy kicsit függővé is tesz...
2014. ápr. 26. 11:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Ment a zöld mindenkinek.
2014. ápr. 26. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!