Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te miért "gyakori kérdések"-ezel?

Te miért "gyakori kérdések"-ezel?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Miért vagy fent az oldalon, miért szoktál a kérdésekre válaszolni (már ha egyáltalán teszed)?

2014. ápr. 21. 20:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
mert nincsenek barátaim, és nincs akivel beszélgethetnék,magányos vagyok és így próbálom pótolni a "szociális" űrt
2014. ápr. 21. 20:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek/család kategóriában mindig van valami érdekes, a szerelem/szex kategóriában a sok idiótán lehet röhögni, a sport/testépítés kategóriában pedig tanulok. Jó kis unaloműző. Néha benézek a Tudomány kategóriába is, de 2 perc után rájövök, hogy nekem ott semmi keresni valóm. :D
2014. ápr. 21. 20:13
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem tudom.

Abba kellene hagyni, mert csak felhúzom magam mindig, hogy próbálok normálisan válaszolni, és lepontoznak meg lehurrognak folyamatosan.

2014. ápr. 21. 20:13
 4/15 anonim válasza:
Jó unaloműző..!
2014. ápr. 21. 20:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Vannak érdekes témák, felvetések. Pótolják a beszélgetést is valahol, nem találkozom egyszerre ennyiféle emberrel, akik véleményét megismerhetem.

Szeretek segíteni is, ha tudok.

Bevallom, egy kicsit függőség is.

2014. ápr. 21. 20:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Sok hasznos infot kaptam innen már!
2014. ápr. 21. 20:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert jó időtöltésnek tartom. Már évek óta naponta látogatom az oldalt és rengeteget tanultam már belőle. A kérdésekre egyszerűen azért válaszolok, mert szívesen elmondom a véleményemet, és a vitákba is szívesen bekapcsolódok, ha kulturált keretek között zajlik. Ha pedig valakinek olyan kérdése van, amire tudom a konkrétan a választ, akkor nem látom okát, hogy ne mondjam meg neki.
2014. ápr. 21. 20:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy angol nyelvű fórumon (nem anonim), ahol másfél évig voltam fent annyira megkedveltem egy dél-afrikai nőt, aki egyébként lengyel és német származású, hogy amikor elhagyta a fórumot, mert elfáradt bele, én is elhagytam a fórumot csalódottságomban, és ha ló nincs jó a szamár is alapon itt osztom az észt a magas kultúráról, amit megismertem azon a fórumon, addig se gondolok arra, ami történt.
2014. ápr. 21. 22:02
 9/15 anonim ***** válasza:

Főleg azért, mert unatkozok.

Itt-ott lehet találni az oldalon érdekes, vagy hasznos dolgokat, de ritka.

Régen még bennem volt az a "jó érzés", hogy segíthetek másoknak, de már elmúlt. Megpróbálok a legjobb tudásom szerint válaszolni, de az a helyzet, hogy akárhogy motiválod a Gyakori népének 80%-át kitevő magányos, depis embereket, ők nem tesznek semmit magukért.

Tehát ja, már csak unaloműzésre használom az oldalt.

2014. ápr. 21. 22:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Ezotéria kategória nagyobb szórakozást nyújt, mint egy viccoldal :D Tudományban meg frankó elgondolkodtató kérdések merülnek fel hébehóba, amikről barátaimmal is el tudok filózgatni. Itt Emberekben pedig pszichológiát tanulhatok :)
2014. ápr. 21. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!