A külföldieknek mi a véleményük a magyarokról?
Attól függ kiknek. A szerbek, szlovákok szerintem utálnak minket, mondjuk mi is őket. De lassan már egész Európa utálni fog minket. Én magam is szégyellem, hogy magyar vagyok. A magyar népet is egy szerencsétlen, semmirevaló, enyveskezű, rosszindulatú, irigy, bunkó, buta, sötét, a sorsát megérdemlő népnek tartom.
Bár ne ide születtem volna, hanem valami értelem országba! Nyugodtan le lehet pontozni!
Remélem mihamarább el tudom innen húzni a csíkostésztát, és találok valaki magamnak külföldön!
Több külföldi barátom van, éltem "kint" is évekig.
Hasonló vélemények pár eltérő nemzetiségű emberkétől:
-ha utcán kérdezel valakit, útról, helyről, stb. segítőkészek, kedvesek, még ha nem is tudnak az adott nyelven
-szórakozóhelyen barátságosak -ez inkább Budapest
-sok a tehetséges köztük, de a magyarok többsége leszrja, nem támogatja a művészetet, kulturális eseményeket--->előítélettel viseltetnek a fiatal művészek, tehetségekkel szemben
-hímsoviniszták, még mindig ott tart sok magyar férfi, hogy a magyar nők pénzéhesek, nem dolgoznak, lenézik a nőket-annak ellenére, hogy a legtöbb nő dolgozik és közben a háztartás, gyereknevelés is rájuk marad; ha egy nő szereti a szexet azt szégyennek tartják (ezt több külföldi férfi ismerősöm is észrevételezte)
-irigyek és nem örülnek egymás sikereinek
-mindenki ért mindenhez és kész is kioktatni a másikat
Most ennyi, ami eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!