Angliában vannak ingyenes (mélyen olcsó) nyelvtanfolyamok külföldieknek?
Szeretnék olyan pár hónapos (kb 1 szemeszter) nyelvtanfolyamra járni Angliában mint pl. Olaszországban a "Lingua italiana e cultura per stranieri" vagy Ausztriában és Németországban a "Deutsch als Fremdsprach" programok, amiket egyetemek szerveznek, ingyen van, az ország nyelvének és kultúrájának népszerűsítése a cél külföldiek számára és néha még a végén nyelvvizsgát is kaphatnak a résztvevők.
Tudtok ilyenről?
Én Amerikában voltam egy ingyenesen de nagyon komolytalan volt ezért átnyergeltem egy szinte ingyenesre. Ez a szinte ingyenes mai áron $70 volt félévenként, szemben az egyetemi $3000-$4000-os kurzusokkal
Tehát lehet hogy elmész egy ilyenre és csalódni fox a színvonalban, mert nagyon lelkiismeretesen tartották az ingyenest is csak a hallgatóság színvonala húzta vissza azokat akik gyorsabban haladtak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!