Ismeri őt valaki?
Tudom, biztos van aki ismerő őt, de úgy értem itt, köztünk.
Igen, még egy ilyenfajta kérdés, mert még nincs meg a millió, de számomra ez nagyon fontos.
Minden nap a 166-os busszal szoktam utazni, ami Ferihegytől indul 6:12-kor.
A Szamaránkszki dűlőnél nem minden nap, de általában felszokott szállni egy srác, 16-20 éves lehet kb, majdnem mindig sapka van rajta, ami általában más színű. Piros kabátja van, és egy barna sálja. Az arca picit borostás, és a "Bor és Piac" c. lapot szokta olvasni.
A Pesterzsébet városközpontnál száll le, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
Aki tudja esetleg, hogy ki lehet, megírná? Nagyon fontos lenne...
Na mi van, tegnap nem jutott f. neked?:) Nem tűnt fel, hogy itt teljesen más a helyzet?! Nem a fiúnak tetszik a lány, hanem fordítva! Sikerült ezt felfognod? Magyarul vagy leszólítja, vagy nem lesz semmi.
Megjegyzem általánosságban igazad van, de akkor se kellene általánosítani.
Piros kabát, barna sál, minden nap más színű sapka viszont a borosta minden nap precizen ugyanaz és a Bor és Piac magazint olvasgatja... félre ne értsd, neked szurkolok, de ha ez nem ratyi akkor én vadászkutya legyek.
Esetleg váltáska finoman átvetve a vállon?:-) Ha még olyan is van akkor le se szólitsd, csalódás lesz:-)
Nem minden nap más a sapka, de változik. (Igen, köszönöm, sikerült kiszednem a lényeget.)
Hát.. DC oldaltáskája van, keresztben hordja magán, de például az iskolámban majdnem minden fiú így hordja, szóval szerintem ez nem fogja befolyásolni az identitását.
De.. igazából nem érdekel, ha meleg. Nem férjül kérni szeretném, csak szimpatikus nagyon..
"Sikerült ezt felfognod?"
Igen sikerült felfognak ismeretlenkém!
Ennyi év után, de jelentkezem.
Végül a kérdés feltétele után nem sokkal sikerült leszólítanom.
Nem, tényleg nem meleg.
Egy ideig jóban voltunk, de már nem :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!