Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit szerettek az életben?

Dododen kérdése:

Ti mit szerettek az életben?

Figyelt kérdés

Légyszi írjátok le hogy ti mit szerettek az életben.

(Értelmes válaszokat kérek!)

2014. ápr. 16. 09:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A formálhatóságot. Hogy a művészetnek, az emberi képzeletnek nincsenek határai.
2014. ápr. 16. 09:57
 2/14 anonim ***** válasza:
66%

Hogy én mit szeretek, az lényegtelen! Az a lényeg a Te életed szempontjából, hogy mit szeretsz, mi okoz örömöt. Azt neked kell megtalálni. Amit fontosnak érzek: hogy másoknak kárt ne okozzunk!!! Ez a legfontosabb az életben!!!!!!!!!!!!!!!!

Sokan ezt az egyszerű erkölcsi készséget nem ismerik...

2014. ápr. 16. 10:01
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Rácsodálkozni a természet szépségeire.

A nyugalmat.

Azt, ha megszáll az ihlet, és valami szépet tudok alkotni.

A jó zenét.

A sportot, a kreatív, ésszel játszott csapatjátékot.

És ami a legfontosabb: szeretni és szeretve lenni. E nélkül elég sivár volna az élet.

2014. ápr. 16. 10:05
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
A tavaszt. A hajnali madárcsicsergést. A virágzó fákat. A tavaszi bulikat. A nyarat. A hosszú fülledt éjszakákat. A füvet. Azt nagyon. A Balatonpartot. A tengert. A pillangókat. Azt, amikor van miről írnom. A termékeny időszakokat. A fiatalságot. A napfényt. Az alvást. Az ébredést. Az írást. Az ihletet. Az ételeket, italokat. A strandröplabdát. A kiscicámat. A barátaimat, azt, hogy mindig van kivel lennem és beszélgetnem. A várost este. A céljaimat, az esélyeimet, hogy megvalósítsam. A mentazöld színt. Úszni. A férfiakat. Mind olyan gyönyörűek. A zenét. A táncot. A szexet. A koncerteket. Új dolgok felfedezését, minden nap, minden percben. Az élményeket. A gyönyörű képeket. Azt, hogy okosnak születtem, szépnek, erősnek és nem utolsó sorban egészségesnek. Az iskolám, az évfolyamtársaim. A jó filmeket. A sokszínűséget, izgalmat mindenhol.
2014. ápr. 16. 10:44
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
sex.
2014. ápr. 16. 10:51
 6/14 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló.

Ez igaz? :O

2014. ápr. 16. 10:59
 7/14 Lenore Pein AsamiYuu ***** válasza:
A rajzolást, írást, olvasást, jó embereket, barátokat, boldog napokat/perceket - ez ritka -, a nyugalmat, a családom és a tanáraim egy részét (ez tudom furán hangzik, de fontosak nekem, mivel segítettek nekem, ha olyan helyzetben voltam, és jól elbeszélgetek velük. Nem nyalizásból..:D), az álmodozást, a tudományos dolgokat. Azt hiszem ennyit.:D
2014. ápr. 16. 11:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Azt,hogy emberek fordulnak hozzám bizalommal,

és a legtöbb esetben segíteni tudok.Ez olyan sikerélményt ad

ami mellett a saját problémám törpe csupán.

2014. ápr. 16. 11:03
 9/14 anonim ***** válasza:
A szenvedést mindennel és mindenkivel! Egyszerűen Imádom! Ha meghalok, akkor a pokolra akarok kerülni és szenvedni akarok még tovább a végtelenségig, a földi ~80 év az semmi, csupán az előétel, fél fogamra se elég.
2014. ápr. 16. 15:18
 10/14 A kérdező kommentje:
Ez durva.
2014. ápr. 16. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!