Ti is találtatok újra rá itt az oldalon egy emberre akivel korábban beszélgetettek? :D
Figyelt kérdés
Például elkezdtetek beszélgetni vmiről aztán már nem irkáltatok egymásnak vmi miatt.Majd pár hónap múlva újra egy kérdés vagy válasz folytán újra az illetővel beszélsz.
Én nyáron volt,hogy beszéltem sok emberrel mert eléggé egyedül voltam.Aztán vmi miatt mindenkivel megszakadt a kapcsolat.Aztán vmelyik nap újra egy régi "netes baráttal" beszéltem.Ismerős volt a neve és rákérdeztem és kiderült ő az :D Már nem 1x fordult elő.
Veletek is volt ilyen?
2014. ápr. 14. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!