Rádudálnátok egy olyan emberre akit szinte nem is ismertek?
Figyelt kérdés
Oké ismeritek egymást naponta találkoztok, köszöntök egymásnak, de kb. havonta 3 mondatot váltotok. Tegyük fel hogy motorozol, rádudálnál az ismerősre, vagy sem?2014. ápr. 12. 23:39
1/9 anonim válasza:
Nem. Azon kívül, hogy tilos, tahóságnak is tartom.
2/9 anonim válasza:
Most ezt komolyen éjjel háromnegyed 12-kor kell megkérdezni?:D
3/9 anonim válasza:
Dudálni csak akkor szabad ha életveszély van,nemha ismerkedni akarsz te..vagánykodsz itt ocska motoroddal..:DD Ne dudálj te paraszt! Miért nem hívod el,vagy beszélgetsz többet?:OO uristen..:)
4/9 anonim válasza:
Ha kilép elém az útra, akkor agyát is kidudálnám a világból.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem én dudáltak, hanem rám dudáltak! nem léptem ki elé az útra a járdán sétáltam. És azért kérdeztem most mert már három napja töröm a fejem h ez most mi volt! köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 13. 21:08
8/9 A kérdező kommentje:
*nem én dudáltam
2014. ápr. 13. 21:09
9/9 A kérdező kommentje:
ja és külön köszönöm a paraszt jelzőt, csak azért mert a járdán sétáltam és fel mertem tenni egy kérdést! ;D
2014. ápr. 13. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!