Kiolvastam a Harry Potter sorozatot és nem tudom mit olvassak! Ismertek valami jó könyvet?
Hááát, én nagy Harry Potter rajongó voltam pár éve, de idén kiolvastam a Twilight-sagat, és azóta mániám lett!! :) Az nagyon jó. Biztos hallottál már róla! Vagy már olvastad is? Én mindenesetre nagyon ajánlom, egyszerre izgi, romantikus, sokszor vicces, és kicsit akció-jellegű!
(Én a Twilight-filmeket is imádom.)
Böszörményi Gyula: Álomfogó sorozat (bár az elején kicsit nehezen indul be, utána nagyon érdekes,hasonlít a Harry Potterre, csak a nyugati helyett a honfoglalás előtti magyar mitológiára épít)
Részei: 1. Gergő és az álomfogók
2. Gergő és a bűbájketrec
3. Gergő és a táltosviadal
4. Gergő és az álomvámpírok I.
5. Gergő és az álomvámpírok II.
Rick Riordan: Percy Jackson és az olimposziak (szintén sorozat, görög mitológia modern köntösben)
Részei: 1. Villámtolvaj
2. A szörnyek tengere
3. A titán átka
4. Csata a labirintusban
5. Az utolsó olimposzi
John Flanagan: A Vadonjáró tanítványa sorozat (személy szerint egyszerűen rajongtam érte, 12 kötetes, ebből magyarul 3 jelent meg eddig)
Részei: 1. Gorlan romjai
2. A lángoló híd
3. Jégföldje
Vidra Gabriella: A tudás könyvei sorozat (szintén kedvenceim egyike, egyszerűen nem tudtam abbahagyni, míg az összes kötetet végig nem olvastam)
Részei: 1. A fekete kő titka
2. A labirintus titka
3. A templom titka
4. A barlang titka
Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!