Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A fiúk miért szeretnek verekedni?

A fiúk miért szeretnek verekedni?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 12. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek de mondok neked vmit! A bajt nem kell keresni megtalál! Engem a főnököm gyepált meg indokolatlanul csak mert nem tetszett neki a búrám, egy sovány 173cm magas 72Kg emberke vagyok hátul copfba a hajam na de mindegy kinézett magának. A lényeg annyi hogy összevesztünk egy benzines vízszivattyún (megjegyzem minden munkás pont ott volt mert reggeli gyülekező volt) és mikor jött nekem mint egy buldózer nem futottam el! kiálltam vele csak ő volt vagy 110Kg meg erősebb is szval levert mint vak a poharat de a becsületem megmaradt, feljelentettem de nincs belőle máig se semmi (persze kitették) és ez 2012 Aug-ába volt, szval ha erős vagy ha nem a baj megtalál.
2014. ápr. 14. 06:03
 12/16 anonim ***** válasza:

10#

Sose bírkóztál egy jót gyerekkorodban a skacokkal? Lehet, hogy gyenge fizikumú voltál és azért nem?

2014. ápr. 14. 17:48
 13/16 anonim ***** válasza:

11#

173/72 az mióta sovány?

2014. ápr. 14. 17:49
 14/16 anonim válasza:

#8 és #10

Meglehet,de nincsenek olyan barátaim akik szeretnek verekedni.

2014. ápr. 23. 22:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert verekedni jóóóó!! :)
2016. okt. 17. 22:41
 16/16 anonim válasza:
Lány vagyok és szeretek verekedni, motorozni és fegyverekkel foglalkozni. Akkor én valami mutáns vagyok xd
2020. aug. 7. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!