Nem szeretem a munkámat. Törödjek bele, vagy váltsak?
Figyelt kérdés
Az elsődleges szempont nyilván az, hogy legyen elég kajád és fedél a fejed fölött, olyan dolgok mint a légkör, kollégák, maga a feladat nem túl fontos. Én vagyok hisztis ha ennél jobbat szeretnék?2014. ápr. 11. 20:12
1/3 anonim válasza:
titokban keresgélj,a mostani mellett....ha összejön,akkor felmondási időt ledolgozod,ha igényt tartanak rád...ha meg nem,akkor legalább úgy csináld,hogy a béredet feltudd venni.meg lehetőleg,azért ne b...z ki a munkáltatóddal sem,hogy lelépsz egy szó nélkül
2/3 Joci_27 válasza:
Ha nem érzed jól magad a munkahelyeden, mindenképp keress valami mást! Ne törődj bele, hogy szar, mert az életed egy részét az határozza meg, hogy hova kell minden reggel elindulnod!
3/3 anonim válasza:
Én se szeretem,de nem tudok mit tenni.Keresek közben másikat és ha lesz jobb váltok.Szerintem tedd te is ezt.Amíg nincs jobb legalább dolgozol és keresel pénzt!
Mai világban az is vmi ha vki dolgozik és mindig hónapokat vagyok munka nélkül,most is egy 4 órás melóm van,de keresek mellette mást,mert kevés a pénz.Mármint a munkáért nem számít annyira kevésnek.Csak hogy tovább jussak,kicsit több fizetés kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!