Szerintetek milyen emberek költöznek ki külföldre?
Azon gondolkodtam, hogy ha minden "okosabb" ember kivándorol Magyarországról akkor kik maradnak itthon?
Szerintetek az itthon maradtabb "okosabb" emberek nagyobb sikereket fognak így elérni?
Előbb utóbb el fog jönni az az időszak amikor kiegyenlítődik az itthoni és a külföldi fizetések aránya?
Megkérdezhetem, hogy mit dolgozol kint?
(Én is voltam szezon munkán Dániában. Nekem elég nagy honvágyam volt. Meg hozzá kell tennem, hogy látok még reményt munka ügyben, ha elvégzem az egyetemet.De az emberek hozzá állása a dolgokhoz tényleg katasztrófa. Az ilyen emberek társaságát próbálom kerülni.)
"Előbb utóbb el fog jönni az az időszak amikor kiegyenlítődik az itthoni és a külföldi fizetések aránya?"
Ez gyakorlatilag soha nem fog bekövetkezni, ezt felejtsd el! Soha nem fogják hagyni, hogy pl Ausztria színvonalát elérjük, soha! (Amúgy előbb utóbb a nagy nyugati jólétnek is befellegzik, véges erőforrásból akarunk egyre több embert ellátni egy olyan társadalmi modellben, ami a fogyasztásra épül... de azt mi még jobban meg fogjuk szívni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!