Ha kívánhatnátok egyet, mit kívánnátok?
Még több kívánság? :D
Én ha csak egyet kívánhatnék, azt kívánnám, hogy amit elolvasok 2-szer egymás után, azt 15 vagy 20 évig szóról-szóra, 30 vagy 40 évig meg a lényegét tudjam. ( És ugye ha elfelejteném, akkor csak megint el kell olvasni megint kétszer. )
Szóval én megszerezném magamnak azt a tudást, ami kell. Gimnazista vagyok, bármit el tudnék érni ( az "álmaim" ) és így év elején elolvasnám a könyveket 2-szer és kész is volna a tanév, leszámítva a matekot ( nem könyvből tanuljuk ) és a nyelveket ( jelenleg francia-angol, de ebben az esetben felvenném az oroszt, az olaszt, a németet, és lehet hogy a spanyol, mert nem kéne a többi tantárgyra tanulni ), mivel a kiejtést nem tudom magamtól, illetve a tankönyvből.
1 kívánsággal elérném a végtelen ( a szükséges ) tudást, a végtelen ( a szükséges ) pénzt munkával és az álom munkát.
Hogy a szeretteim egészségesek legyenek és nekik teljesüljön minden,amit szeretnének. Mert ha ők boldogok,akkor én is az vagyok. :)
Az önző kérésem pedig sok pénz lenne,mert abból jó sok vágyamat tudnám teljesíteni. pl. utazás,tanulás.
Csak egy kívánság? Láttam itt többet, de mindenhol több kívánság volt egy mondatba sűrítve. Az nem ér.
Én talán ezt kívánnám.
Szeretném a villám udvarában lévő medencémből nézni a tökéletesen boldog családomat, kik makk egészségesen hajókáznak a yachtomon, miközben a férjem a drága autónkból kiszállva odajön hozzám és átölel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!