Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha kívánhatnátok egyet, mit...

Ha kívánhatnátok egyet, mit kívánnátok?

Figyelt kérdés
:))
2014. ápr. 8. 23:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Innentől bármi gond, buktató nélkül meg tudjam szerezni a diplomát.
2014. ápr. 8. 23:19
 2/15 A kérdező kommentje:
Meg lesz az! Hajrá!
2014. ápr. 8. 23:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy mindig teljesüljenek a kívánságaim :-)
2014. ápr. 8. 23:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ti mind-mind találjátok meg a boldogságotokat és legyen tökéletes ember belőletek!
2014. ápr. 8. 23:39
 5/15 anonim ***** válasza:

Még több kívánság? :D

Én ha csak egyet kívánhatnék, azt kívánnám, hogy amit elolvasok 2-szer egymás után, azt 15 vagy 20 évig szóról-szóra, 30 vagy 40 évig meg a lényegét tudjam. ( És ugye ha elfelejteném, akkor csak megint el kell olvasni megint kétszer. )

Szóval én megszerezném magamnak azt a tudást, ami kell. Gimnazista vagyok, bármit el tudnék érni ( az "álmaim" ) és így év elején elolvasnám a könyveket 2-szer és kész is volna a tanév, leszámítva a matekot ( nem könyvből tanuljuk ) és a nyelveket ( jelenleg francia-angol, de ebben az esetben felvenném az oroszt, az olaszt, a németet, és lehet hogy a spanyol, mert nem kéne a többi tantárgyra tanulni ), mivel a kiejtést nem tudom magamtól, illetve a tankönyvből.

1 kívánsággal elérném a végtelen ( a szükséges ) tudást, a végtelen ( a szükséges ) pénzt munkával és az álom munkát.

2014. ápr. 8. 23:47
 6/15 intrepid ***** válasza:
100%
Ha bejárhatnám a földet, Venezuelától Kievig, semmi luxus, csak úgy lődöröghetnék, megnézhetnék minden látnivalót, szóba állnék az utca emberével, beülnék a helyi lakosok vendéglőjébe, szóval semmi luxus, azonkívül, hogy nem kell dolgozni járni.
2014. ápr. 8. 23:58
 7/15 anonim válasza:
100%

Hogy a szeretteim egészségesek legyenek és nekik teljesüljön minden,amit szeretnének. Mert ha ők boldogok,akkor én is az vagyok. :)

Az önző kérésem pedig sok pénz lenne,mert abból jó sok vágyamat tudnám teljesíteni. pl. utazás,tanulás.

2014. ápr. 9. 00:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy az egész világon mindenki, minden ember és minden állat boldog legyen! Ez megoldana minden létező bajt, így több kívánságra nincs is szükség :)
2014. ápr. 9. 00:20
 9/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy kívánhassak Egyet.
2014. ápr. 9. 00:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy kívánság? Láttam itt többet, de mindenhol több kívánság volt egy mondatba sűrítve. Az nem ér.

Én talán ezt kívánnám.

Szeretném a villám udvarában lévő medencémből nézni a tökéletesen boldog családomat, kik makk egészségesen hajókáznak a yachtomon, miközben a férjem a drága autónkból kiszállva odajön hozzám és átölel.

2014. ápr. 9. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!