1/13 anonim 

válasza:

Igen, és munkahelyen is ez az utolsó, mielőtt haza indulok.
Akkor is, ha előtte 5 perccel voltam.
Kolléganőm pszichológiai pisilésnek hívja.
De miért? :D
2/13 anonim 

válasza:

Igen, különben elég nehezen bírom ki.
3/13 A kérdező kommentje:
Mert én is el szoktam menni, és érdekel, hogy mások is így vannak e ezzel. :D
2014. ápr. 6. 18:21
4/13 anonim 

válasza:

én igen, főleg, mert sokat járok vécére, s nem mindig lesz valahol lehetőség rá.
5/13 anonim 

válasza:

igen, ez is fontos, hogy alig van rá lehetőség. ha nem megyek bevásárlóközpont felé, akkor kb. semmi. a vasútállomáson van wc, de gusztustalanul mocskos, és 100 ft, ilyen undormányért nem fizetek.
6/13 anonim 

válasza:

Mindenképp.:D Mivel máshol utálok elmenni wc-re ezért csak otthon szoktam, vagy ha már nagyon nem bírom akkor máshol is. De ez nagyon ritka. Ha kell egy napot simán kibírok így, de van hogy még annál is többet ki kell bírnom... Nem értem azokat, akik minden szünetben kimennek a wc-re suliban.:D
7/13 anonim 

válasza:

utolsó, képzeld, van akinek gyakran kell vécére mennie. pl. nekem. én biztos, hogy nem bírnék egy teljes napot nélküle. ez meg hülyeség, hogy csak otthon, mit csinálsz mondjuk nyaraláskor? vagy mi lesz a munkahelyeden? vagy bármikor, amikor nem vagy otthon?
8/13 anonim 

válasza:

6-os vagyok: Hát, ha pl. nyaraláson vagyok akkor a szálloda az a hely, ahol alszom, akkor ott. Szóval ha nem vagyok otthon egy ideig, akkor az aktuális helyen megyek, ahol kezdem a napomat.:D A munkahelyen mi lenne? Reggel elmegyek, este hazajövök. Kibírom. Elhiszem, hogy vannak olyanok, akik nem bírják annyi ideig ki, mint én. Azokra gondoltam, hogy nem értem, akik 45 percenként minden szünetben kijárkálnak a mosdóba, és ez még mindig nem elég, órán is ki kell kéredzkedni nekik, mert nem bírják végigülni.
9/13 anonim 

válasza:

Igen, mindig, nem bírom sokáig tartani, sokat iszom.
10/13 anonim 

válasza:

Az nem normális, ha csak reggel otthon, meg délután/este otthon, amikor hazaérsz.
Ezt csak akkor bírod ki, ha nap közben nem iszol, az meg nem egészséges.
Az agyadnak is kell a folyadék, meg az izmaidnak is, hogy normálisan működjenek. Meg az összes szervednek.
Meg kell inni napi 2-3 liter folyadékot, ébren vagyunk napi 16 órát normál esetben, de az nem működhet hosszú távon, hogy reggel 7-kor iszunk meg egy fél litert, meg este 7-kor iszunk újra. Szerintem ez annak is szenvedés, aki egyébként nem iszik óránként. De hogy a szervezet ezt nagyon meg fogja bosszulni, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!