Lányok! Bennetek milyen érzést kelt ha egy fiú dohányzik?
Tegyük fel hogy a fiú helyes,és rendszeresen cigizik.
Én 15/L vagyok,szerintem elég szexi ha egy srác cigizik,számomra ez vagányságot sugall (bár mondom,az sem mindegy milyen fiú szívja a cigit) :D
De legyen az a fiú korombeli,vagy idősebb. Ott van példának Mario Casas,szerintem neki jól áll a kezében a cigi,főleg a 3MSC-ben.
Légyszíves,ne gyertek oltogatni,meg okoskodni hogy attól mert vagány még egészségtelen,én tudom jól hogy az és én nem is dohányzom,csak egy kicsit tekintsünk már el az egészségtől :) köszi
Gondolom engem is le fognak pontozni, de nekem is bejön. :D
Ha alapból jó pasi, és látom, hogy cigizik, akkor csak még jobban érdeklődöm utána.
Számomra nem szimpatikus. Az oké, hogy vannak képek, amiken szexisek a cigiző modellek, de a valóságban elég kiábrándító: büdös száj, cigiszagú ruhák, sárga fogak, tipikus cigis köhögés, undorító. (attól most eltekintek, hogy mindenki, aki a környezetemben van és cigizik, az 1.nagyon súlyos lelki bajai vannak... 2.nagymenőnek hiszi magát, az egója leveri a csillárt... Persze tisztelet a kivételnek, biztos van:))
Na meg én asztmás vagyok, szóval nem jönnénk ki túl jól.
Utolsó: Egyetértek veled,teljesen igazad van a modell fiúk cigivel tényleg nagyon szexik tudnak lenni,mert az csak egy kép és lehet hogy csak a kép kedvéért szívtak el egy cigit :)
De élőben tényleg más a dolog,mert ennek van egy csomó hátránya is (látszólag is,nem csak egészség szempontjából!) de néhány helyes fiú kezében/szájéban jól "mutat" :D
Szerintem is szexi :o
En meghalok, ha helyes, cigizo fiut latok *-*
Kinek a pap, kinek a papné!
Az, hogy kinek mi jön be, az nem lehet vitatéma, de még csak nem is, döntés kérdése. Lehet, ami az egyiknek szimpatikus, a másiknak undorító. És ahogy említettem, ez nem személyes döntés kérdése. Ez ízlés! Ami idővel változhat, akár az ellenkezőjére.
Nekem, most már, nem annyira jön be a "dohányzó fiú" imázsa, mint mondjuk 30 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!