Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Bennetek milyen...

Lányok! Bennetek milyen érzést kelt ha egy fiú dohányzik?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy a fiú helyes,és rendszeresen cigizik.

Én 15/L vagyok,szerintem elég szexi ha egy srác cigizik,számomra ez vagányságot sugall (bár mondom,az sem mindegy milyen fiú szívja a cigit) :D

De legyen az a fiú korombeli,vagy idősebb. Ott van példának Mario Casas,szerintem neki jól áll a kezében a cigi,főleg a 3MSC-ben.

Légyszíves,ne gyertek oltogatni,meg okoskodni hogy attól mert vagány még egészségtelen,én tudom jól hogy az és én nem is dohányzom,csak egy kicsit tekintsünk már el az egészségtől :) köszi

2014. ápr. 6. 17:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

Nekem bejön.

18L

2014. ápr. 6. 18:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Olyan hatást kelt bennem, hogy kihívom a barátnőmet és letarháljuk, ha szerinte is helyes, akkor meg ő felszedi (nekem van barátom).
2014. ápr. 7. 18:04
 13/20 anonim válasza:
57%
Nekem tetszett. Én 16 voltam, a párom 19. Nem ítéltem el, hogy dohányzott. Házasság lett belőle. (3 gyerek) DE ez még 30 évvel ezelőtt volt. Ma annyira másképp ítélik meg a dohányzást..... De nem értem mi ez a nagy felhajtás.... A Nagyapám is dohányzott a 40-es években. Akkor még nem voltak ilyen képek a cigis dobozokon, pedig ugyan ilyen káros volt, csak senki nem foglalkozott vele. De akkor most miért is?????
2014. ápr. 7. 21:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Gondolom engem is le fognak pontozni, de nekem is bejön. :D

Ha alapból jó pasi, és látom, hogy cigizik, akkor csak még jobban érdeklődöm utána.

2014. ápr. 7. 23:52
 15/20 anonim ***** válasza:

Számomra nem szimpatikus. Az oké, hogy vannak képek, amiken szexisek a cigiző modellek, de a valóságban elég kiábrándító: büdös száj, cigiszagú ruhák, sárga fogak, tipikus cigis köhögés, undorító. (attól most eltekintek, hogy mindenki, aki a környezetemben van és cigizik, az 1.nagyon súlyos lelki bajai vannak... 2.nagymenőnek hiszi magát, az egója leveri a csillárt... Persze tisztelet a kivételnek, biztos van:))

Na meg én asztmás vagyok, szóval nem jönnénk ki túl jól.

2014. ápr. 8. 19:01
 16/20 A kérdező kommentje:

Utolsó: Egyetértek veled,teljesen igazad van a modell fiúk cigivel tényleg nagyon szexik tudnak lenni,mert az csak egy kép és lehet hogy csak a kép kedvéért szívtak el egy cigit :)

De élőben tényleg más a dolog,mert ennek van egy csomó hátránya is (látszólag is,nem csak egészség szempontjából!) de néhány helyes fiú kezében/szájéban jól "mutat" :D

2014. ápr. 9. 19:03
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ
2014. ápr. 9. 19:03
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is szexi :o

En meghalok, ha helyes, cigizo fiut latok *-*

2015. máj. 15. 21:02
 19/20 anonim válasza:
hat,nekem a baratom nem cigizik,de ma elszivtunk egyet közösen és szerintem őrülten jól allt hozza,nagyon chilles csavo :D és hogy miert őt mondom példanak?mert nekem ő szamít helyesnek :DD es igazaból a szajízével se volt bajom,de nem örülnék ha rászokna.néha néha elmegy :)
2017. máj. 21. 22:17
 20/20 anonim válasza:

Kinek a pap, kinek a papné!

Az, hogy kinek mi jön be, az nem lehet vitatéma, de még csak nem is, döntés kérdése. Lehet, ami az egyiknek szimpatikus, a másiknak undorító. És ahogy említettem, ez nem személyes döntés kérdése. Ez ízlés! Ami idővel változhat, akár az ellenkezőjére.

Nekem, most már, nem annyira jön be a "dohányzó fiú" imázsa, mint mondjuk 30 évvel ezelőtt.

2017. máj. 22. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!