Mit tegyek? Félek, hogy még több dolgot megoszt. (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy "jó barátom" megosztott egy privát beszélgetést, ami miatt nagyon kellemetlen helyzetbe kerültem. Több mindent is megosztott és félek, hogy folytatja. Nem tudom mit tegyek, sajnos beszélni nem tudok vele, mert teljesen hülye. Feljelenteni nem akarom, mert csak még nagyobb balhé lesz belőle. Eddig egy lehetséges megoldást találtam, de az sem az igazi... Arra gondoltam, hogy fel kéne törni a fiókját és szépen törölni az üzeneteit, majd kilépni. Ennek is elég sok buktatója van, de egyszerűen már nincs jobb ötletem...:( Szerintetek mit kéne tennem? (A sztorit bővebben nem szeretném ide leírni, mert félek hogy felismernek.)2014. ápr. 6. 01:02
1/3 anonim 

válasza:

úristen, mekkora bunkó!! ez hol volt? facebook-on? ha igen, akkor ott feljelentheted, nem lesz belőle semmi baj.
2/3 anonim 

válasza:

Amit írsz az is jó (bár nem épp jódolog), ha kivitelezhetö.Vagy feljelentés. Vagy írj a facebook-nak/ jelentsd az illetőt és a tartalmat.
3/3 anonim 

válasza:

Én is először az FB-nek jelenteném.
Ha az nem működik és van rá lehetőség akkor feltörni a fiókot, de ez törvényellenes.
Sőt én úgy tudom hogy még a saját fiókodat sem szabad törögetni mert az egy szolgáltatás és azt károsítod.
Szóval csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!