Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elbújni a pláza álmennyezetében?

Elbújni a pláza álmennyezetében?

Figyelt kérdés

A west end city center legfelső emeletén a férfi wc-ben (ami oldalt van) kézzel meg lehet emelni az álmennyezet lapját.

Ott egy körülbelül 5 méter magas, homályosan (az álmennyezet lámpáiról visszaverődően) kivilágított tér található méter vastag szellőzőlemezcsövekkel, vezetékekkel, és az üzletház valódi határoló falaival. Gyakorlatilag egy csarnok.

Csak benéztem, de amúgy nem mászik oda be valaki? Illetve ha feldobok egy hálózsákot lehetne mondjuk ott aludni? Gyakorlatilag szinte egy konkrét lakás is kialakítható lenne ott, csak kéne egy gipszkarton, vagy valami könnyűszerezetes dobozfalak, úgyse nézi senki, hogy ki mit csinál a wc-ben, az álmennyezet fölötti szervízrészt pedig gondolom szökőévente takarítják, tartják karban, hivatalosan nem is járható (értsd lépésálló) az a rész. Nem hiszem, hogy be lenne kamerázva, vagy riasztózva, sőt, gyakorlatilag az üzletekbe is be lehetne onnan jutni.

Másnak is eszébe juthatott már?

2014. ápr. 4. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szervezzünk oda egy pizsipartit

bár fura lenne hogyha néznék hogy rohadtsok ember bemegy wc-be de nem jön ki :D

2014. ápr. 4. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Elaludhatsz ott, de ha meghallanak ( amire síri csendben nagy esély van, akár a horkolást is ) vagy észrevesznek vagy akármi, komoly büntetésre számíthatsz, mert nem tudod bizonyítani, hogy te nem rossz szándékkal mentél oda, nem lopni akartál az éjszaka és nem valamit felülről akarsz elhozni / tönkretenni.
2014. ápr. 4. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Először is minek akarnánk elbújni oda? Ezer hely van még ahova el lehet bújni Pesten..
2014. ápr. 4. 21:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Utolsó, mert hova lehetne még elbújni pesten? Nézd meg a hajléktalanokat, alig tudnak valahol aludni éjjel.

Ha egyszer az utcára kerülök, legalább tudom hol találok télen olyan fűtött helyet, ahol remélhetőleg senki nem zaklat, küld el, lopja el a cuccaimat! Sőt, extraként talán van még víz is, energia.

2014. ápr. 4. 21:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Ismertem egy hajléktalan fiatalt, egy általános iskolába jártunk. Ne tudd meg miket mesélt! Ahhoz képest, ahogy a vandálok bánnak néha szerencsétlen csövesekkel egy rendőr, aki kitessékel az álmennyezetből egyenlő a megváltással néha.
2014. ápr. 4. 21:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Vagyis egyenlő a megváltással. Azok, amiket mesélt engem is elgondolkoztattak és például inspirál arra is, hogy ha egy külföldi nagyvárosban ragadok mondjuk pénz nélkül télen és minden kötél elszakadt, mégis lesz majd hol aludnom.

Nyilván én is belegondoltam abba, hogy be lehetne jutni akár az üzletekbe is, sőt, pár perce találtam is erről egy példát dél afrikában, de szerintem azok már be vannak riasztózva, kamerázva, valamennyire éjjel is be van világítva a westend.

2014. ápr. 4. 21:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Volt olyan is, hogy a barátnőmmel egy vidéki város fürdőjét látogattuk meg, hazafele meg szintén lekéstük az utolsó buszt. A helyi apartmanházak 7-10 ezer ft/ fő/ éjszaka árakkal kecsegtettek, de így se mindenhol nyitották már ki este az ajtót. (ennyi pénz nem maradt nálunk) így egy benzinkúton töltöttük az éjszakát, hogy ne fagyjunk szarrá.
2014. ápr. 4. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!