Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha egy férfi...

Mit tennél, ha egy férfi szerelmet vallana a feleségednek?

Figyelt kérdés
Ilyen esetben is barbár megoldás ütni?
2014. ápr. 2. 08:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:

valaki szerelmet vall a feleségednek? és?????? attol veled alszik, veled kell, veled él, nem megy félre, akkor???

és miért jelentett fel? biztos nem azért, mert csunyán nézel.

ez csak téged minösit, hogyha megütöd...de tényleg nem értem miért kéne megütni..

2014. ápr. 2. 08:59
 12/64 A kérdező kommentje:
A feleségemtől minimum azt vártam volna el, hogy arcon öntse egy pohár vízzel, de nem, ő megköszönte a kedvességet, elfogadta a virágot és úgy mondta, hogy nem. Ez olyan,mintha csak kéretné magát.
2014. ápr. 2. 09:03
 13/64 anonim ***** válasza:
70%
Mert nem akarta megalázni. Még kedves is a feleséged. Csak vigyázz nehogy az agressziód miatt elhidegüljön tőled.
2014. ápr. 2. 09:05
 14/64 anonim ***** válasza:
65%

háááát, ezekután én biztos a másik pasit választanám..

te egy agressziv ember vagy, még te megmondod, hogy mit kellett volna tenni e a felsségednek...na szép.

2014. ápr. 2. 09:06
 15/64 anonim ***** válasza:
61%

Már ne is haragudj, de nálad az a normális, hogyha valami nem tetszik, akkor ütsz-vágsz, ráadásul a feleségedtől is azt várod el, hogy öntse arcon szerencsétlent?

Vagy nincsenek rendben az idegeid, vagy konfliktuskezelésre kéne járnod, mert ebből később csak problémád lesz.

Egyébként ha téged akarna egy csinos nő felszedni, őt is pofán vágnád, vagy leöntenéd? Nem hinném, szerintem dagadna a melled a büszkeségtől, hogy omlanak utánad a nők.

2014. ápr. 2. 09:08
 16/64 anonim ***** válasza:
94%
"Egyébként ha téged akarna egy csinos nő felszedni, őt is pofán vágnád, vagy leöntenéd? " ez nagyon jo :D elképzeltem, ahogy ütlegelné a kérdezö..
2014. ápr. 2. 09:08
 17/64 A kérdező kommentje:
Ha a hölgy tudná, hogy nős vagyok, hangosan megtippelném a másodállását. Az, hogy a feleségem elfogadta a csokrot, felér egy hűtlenséggel.
2014. ápr. 2. 09:10
 18/64 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem meg a feleséged ezerszer intelligensebb és emberségesebb nálad. Hidd el, hogy pont ezzel az agresszív viselkedéseddel fogod elijeszteni magadtól. Gondolkodj már egy kicsit, szerinted tényleg elmondja neked az egészet, ha kicsit is érdekelné a másik férfi? Mikor nyilván tudja, hogy milyen idegbeteg vagy. Nem attól leszel férfias, hogy egyből az öklödet használod, vagy porig alázol embereket, akik nem a te elvárásaidnak megfelelően viselkednek, hanem attól, hogy higgadtan és magabiztosan tudsz helyt állni ilyen váratlan szituációkban is. Meg lehet benned bízni, nem kell tartani az öklödtől, sőt, ha még egyszer ilyen lesz, akkor pont a reagálásod miatt lehet már el sem fogja mondani, hogy ne legyen feleslegesen balhé.
2014. ápr. 2. 09:14
 19/64 anonim ***** válasza:
90%
Aham, álszent duma, örülnél mint majom a farkának. És ez természetes ilyen az ember. Mindenki örül annak ha kap pozitív visszajelzést magáról. Innentől kezdve lehet hogy titkolózni fog előtted, mert míg ő el akarta intézni nyugodtan megalázás nélkül te barbár módjára letámadtad, és ezzel(LEHET) neki okoztál kellemetlenséget(szomséd,munkatárs tudja a p*csöm).
2014. ápr. 2. 09:18
 20/64 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos, hogy elmondta volna, ha nem a jelenlétemben történik a nagy szerelmes andalgás.
2014. ápr. 2. 09:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!