Változtatta már meg egy film a gondolkodásmódod?
Sziasztok!
Tegnap néztem egy filmet, Walter Mitty titkos élete a címe, és eléggé megmaradt bennem a mondandója. Ezért jutott eszembe ez a kérdés is, hogy volt-e már olyan film, ami után kicsit másképp láttátok a világot, elgondolkodtatok a látottak után, ami nagy hatással volt rád?
Én is pont tegnap néztem meg kétszer, annyiszor pont elég is volt egy életre. Film még nem változtatta meg az életem, videoklip/zene már annál inkább.
DiazMentha km. Szécsi Böbe - A part
Sokkal komolyabb film, mint aminek elsőre tűnik, tele pozitív gondolkodással és életigenléssel.
Főleg könyvek filmadaptációi voltak nagy hatással rám. Trainspotting (Nem, nem voltam/vagyok heroinfüggő, de a film/könyv mondanivalója nem csak rájuk illik), A Nagy Gatsby, és az örök cliché: Harcosok klubja.
A Fight Club nem azért volt fontos mérföldkő a gondolkodásmódom változásában, mert olyan mély és egyedi mondanivalója van, hanem mert nagyon fiatalon néztem meg.
Még a saját kis cukormázas, mindig boldog, végtelenségig optimista világomat éltem, mikor először láttam azt a filmet, és ez volt az első film, ami elgondolkodtatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!