Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magányosnak érzem magam. Más...

Magányosnak érzem magam. Más is van így?

Figyelt kérdés

Sok haverom van. Elvagyok a csoporttársakkal is, ápolom a kapcsolatot néhány gimis, sőt általános iskolás osztály- vagy iskolatársammal is. Ezen felül máshonnan is akadnak ismerősök.

Mégis, úgy érzem, mintha nemhogy mély, hanem még barátság se lenne senkivel, csak haverság, csak amolyan üssük-el-az-időt-valakivel dolog.

Félek, hogy a nagybetűs életbe kikerülve ezek a kapcsolatok meg se maradnak.

Másnak is ismerős ez így?

2014. márc. 31. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, az ilyen haverságok előbb utóbb kifakulnak majd eltűnnek. Átveszi a helyüket jobb esetben a család, rosszabb esetben sajnos a magány. Ha valakivel nem sikerült életre szóló barátságot kialakítanod, sajnos ez lesz veled is, és még sok más korodbelivel, köztük velem is.
2014. márc. 31. 19:32
 2/4 A kérdező kommentje:

De mit csinálunk rosszul? Vagy a másik mit csinál rosszul?

Én például tudom magamról, hogy elvont is vagyok, fura is, meg beismerem, sokszor idegesítő is és van egy stílusom.

DE tippem szerint kell legyen még sok ilyen ember...

Sőt, az ismerősi körömben is van sok hisztis, van sok papagáj, akiknek 2-3 visszatérő témájuk van.

2014. márc. 31. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Ajánlanék néhány könyvet, melyek elolvasása után megkérdezheted magadtól, hogy tényleg tudsz-e szeretni, ha nem, akkor azokból megtanulhatod, hogy hogyan kell ezt megvalósítani:

Osho: Szerelmesen

Fromm: A szeretet művészete

2014. márc. 31. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ismerem ezt. Szerintem nem olyan könnyű mély barátságokat kialakítani ha nem vagy kolis egyetemen, már mindenkinek megvan a saját baráti köre onnan, ahonnan jött, és a suliban inkább csak azért vagytok együtt, mert jó, ha mindenhol vannak ismerősök és könnyebb úgy boldogulni.
2014. márc. 31. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!