Szerintetek velem van a baj?
Egyszerűen nem tudok azonosulni a mai virtuális közösségi hálózatok világával. Mikor ez az egész külföldről bejött az Iwiw után, akkor még arról szólt amiről kellett. Üzenőfalon csupa hasznos infók jelentek meg mondjuk úgy 1-2 naponta, nem irkált rá senki unalomból.
Ma meg ott tartok, hogy fontolóra vettem, hogy törlöm magam már Facebookról is, mert nem arról szól az egész amiről kellene...26 éves vagyok, tehát eléggé vegyes az ismeretségi köröm. Vannak fiatalok, középkorúak és idősebbek is. A fiatalok egészen egyszerűen nem tudnak elülni a p_csájukon. Minden hülyeséget kiraknak üzenőfalra, mindent összelájkolnak, megosztanak, melyeknek kb. 80%-a szemét. Egyszerűen átláthatatlanná teszik az egész rendszert. Már nem úgy van, mint az Iwiw-nél, hogy naponta jelenik meg 10-15 bejegyzés, hanem akár több száz is lejöhet egy nap alatt. Mit tegyek?
Mért van az, hogy a fiatalok (13-17 évesek) nem képesek magukat értelmes dolgokkal lekötni, hanem a pózolós képeiket töltögetik fel? Akik meg kapcsolatban vannak naponta feltöltenek magukról 15 képet. DE MINEK?
9-es:
Nem gondolom, hogy saját magam okoznám a problémámat. Ha már létrehoztak egy ilyen elcseszett rendszert, akkor legalább kitalálhatnának erre is valamit. Nem hiszem el, hogy nem tudnák valahogy kiiktatni az ilyeneket. Régebben is voltak közösségi hálózatok a neten és mégsem terjedt ennyi sz@r.
10-es: Egyszer nekem jött így egy csaj, nagyon elvolt foglalva a telefonjával, de mondom én nem megyek előle félre és nekem jött. Akkor döbbent rá, hogy a k:b_szott valóság az nem az érintőkijelzőn belül, hanem kívül van. Elnézést kért és ennyi történt, de akkor is fura...

#11: LE TUDOD TE IS TILTANI ŐKET! Nem érted?! :DD Le tudsz iratkozni az üzenőfalukról, be tudod őket rakni Restricted listára, meg tudod szüntetni az "ismerettséget", de még letiltani is le tudod őket, hogy még üzenetet se tudjanak küldeni.
Ez akárhogy is számolom legalább 4 lehetőség arra vonatkozóan, hogy ne lásd a sok hülyeséget az saját üzenőfaladon.
Zakathol:
Nem érted már meg, hogy nem letiltani akarom őket, mert akkor a hasznos tartalmaikat sem látom??? A sok reklámot, kamuvideókat, megosztásokat szeretném szűrni...Tetszik érteni???
Azt is meg lehet csinálni. Ezek általában ilyen megosztós-lájkolós oldalak tartalmai, amikor ilyet látsz, akkor a jobb felső sarkában lévő háromszöges/V alakú izére kattintasz, és az oldal tartalmait tiltod le, nem az emberét.
Az ilyen elárasztó emberek nem veszik általában a fáradságot arra, hogy maguknak feltöltsék a képet, bemásolják a linket a saját stűtuszukba, csak nyomják a kezet/megosztást. Így szűrhetők is a tartalmaik.
Kérdésedre válaszom: Nem veled van a baj.
Egyszerűen szeretet hiányosak a fiatalok, minden áron azt akarják, hogy ők legyenek a legjobbak, őket szeressék, és ezt teszik azzal, hogy rengeteg képet, mindig új képeket osztanak meg magukról, de ne félj, egyszer úgy is felnőnek. :) Most már lassan a youtube-on is megjelentek ezek a lények, és hát... új technika, új merénylet. Most már az interneten keresztül névtelenül lehet zaklatni a másikat, és ahogy mondják trollkodni, gúnyolódni a másikon. Szóval ez a fegyver visszafele sült el. Mindenki csak a szeretetre vágyik, s eközben bántják őket. Nos, ezek a trollok is ugyanúgy szeretetéhesek, és ők akarnak a figyelem központjába kerülni, tehát minél viccesebb egy gúnyos megjegyzés, annál jobban örülnek a saját fejüknek ezek a kis trollocskák. De tudod... Soha, Semmi, Nem változik az évek alatt, csakis a fegyvernem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!