Szerintetek velem van a baj?
Egyszerűen nem tudok azonosulni a mai virtuális közösségi hálózatok világával. Mikor ez az egész külföldről bejött az Iwiw után, akkor még arról szólt amiről kellett. Üzenőfalon csupa hasznos infók jelentek meg mondjuk úgy 1-2 naponta, nem irkált rá senki unalomból.
Ma meg ott tartok, hogy fontolóra vettem, hogy törlöm magam már Facebookról is, mert nem arról szól az egész amiről kellene...26 éves vagyok, tehát eléggé vegyes az ismeretségi köröm. Vannak fiatalok, középkorúak és idősebbek is. A fiatalok egészen egyszerűen nem tudnak elülni a p_csájukon. Minden hülyeséget kiraknak üzenőfalra, mindent összelájkolnak, megosztanak, melyeknek kb. 80%-a szemét. Egyszerűen átláthatatlanná teszik az egész rendszert. Már nem úgy van, mint az Iwiw-nél, hogy naponta jelenik meg 10-15 bejegyzés, hanem akár több száz is lejöhet egy nap alatt. Mit tegyek?
Mért van az, hogy a fiatalok (13-17 évesek) nem képesek magukat értelmes dolgokkal lekötni, hanem a pózolós képeiket töltögetik fel? Akik meg kapcsolatban vannak naponta feltöltenek magukról 15 képet. DE MINEK?

Nekem a külföldi kollegák (és ex kollegák) miatt van FB, de ott is csak a chat/üzenet néha. Minden mást letiltok,
és ennyi.
Egyébként igazad van, már rég nem arról szól, amire
kitalálták, illetve valójában arról szól, mert a tulaj
pénzt akar vele keresni, így meg nincs sok dolga, már
a google is ott hirdet :)
Ilyenek mennek rajta most is, mint például:
"Kilestem bátyám csaját.. Durva dolgot csinált!
Kattints ide és nézd meg nagyban!
s______om.net"
"Bea asszony titkos felvétele"
"A síbalesetben megsérült legenda elhalálozott
Nézd meg nagyban, kattints a képre!"
Nem tudom, hogyan tudnám ezektől a szemétségektől megszabadítanom az üzenőfalamat, hogy az ismerőseim felét ne tiltsam le...És akkor múltkor megkérdi haver: Láttad milyen kiskutyát vettünk barátnőmmel? Mondom neki, hogy nem láttam, mert elveszett a sok szemét között a kép...

Ismét felhívnám a figyelmed arra, hogy a Facebook lehetőséget ad arra, hogy ezeket a tartalmakat, vagy az azt megosztó embereket szűrd.
Jelen esetben még mindig te vagy a saját problémád okozója,mivel tudsz ez ellen védekezni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!