Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki az, aki nem lenne rá rest,...

Ki az, aki nem lenne rá rest, hogy elolvasson egy egyoldalas saját költeményt, ha meglát kiragasztva valahol? Például utcán, kávézóban, üres falfelületeken?

Figyelt kérdés
Az ötlet könnyedèn kivitelezhető. Mostmár csak arra lennèk kíváncsi, hogy ez kinek tetszene, aki szívesen vennè azt a pár percnyi fáradságot, míg elolvassa. Illetve ki mondja, hogy èszre sem vennè, csak spontán elsètálna mellette, teljesen figyelmen kívül hagyná. Kèrlek, hogy írjatok kort ès nemet is illetőleg jó hosszú vèlemènyt, nyugodtan. Jöhet hideg is meleg is, nem zavar csak fejtsètek ki, hogy Ti mit gondoltok az ötletről.

2014. márc. 28. 23:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Én például ha Ady verset látnék valahol csak úgy kiragasztva, nem hogy nem olvasnám el hanem le is tépném és a legesleg első kukába kihajítanám. Amúgy meg szerintem ez nem elismerésre vágyás, hanem egész egyszerüen egy szép ötlet ami egy kis szépséget, különlegességet csempész az emberek napjába."

De, ez magamutogatás.

Ha viszont szerinted szép ötlet, ami szépséget csempész mások napjába, akkor még képmutató is vagy, mert ha egy névtelen senki firkál pár sort, az jó, mert NEKED tetszik, de ha az én napom mondjuk Adytól szebb, az rossz ötlet.

2014. márc. 30. 12:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondom hogy ha egy Ady vers tesz boldoggá az rossz, hanem azt hogyha azt akarod olvasni menyj haza vedd le a polcrol az Ady verses kötetet és olvasd azt. Viszont az szerintem azok az emberek sem elhanyagolhatóak akik kevésbé ismertek, és borzasztó a tény hogy ilyen emberekkel van tele a világ akik csak azért mert nem egy Ady az ember rögtön magamutogató amiért valami szépet és kreatívat próbál tenni az emberekért. De ugyis egy kis képmutató senki vagyok szóval mindegy.
2014. márc. 31. 23:08
 13/13 anonim ***** válasza:
A kávézókban úgysincs túl sok érdekes dolog :) Csak névjegykártyák, meg egy csomó ajánlat. Ha valahol látnék egy szép verset (lehetőleg vidám, könnyen érthetőt, mert így sokkal több emberhez tudsz szólni ezen keresztül) biztosan elolvasnám. Ha sok időm lenne (a rendelésre várakozás tökéletesen megfelel "sok idő"-nek) akkor végigolvasnám :) Nekem tetszene, csak nehogy a sok fenegyerek lehurrogja (tehát nem kocsmákban, bárokban kéne az ilyesmit kirakni, hanem kicsit kutúráltabb helyeken) Esetleg lehetne valami kis aranyos történet versbeszedve, és akkor még az is érdekel, hogy mi lesz a vége. Persze bármilyen vers tökéletes a célra :) Nekem nagyon tetszene a dolog :) 14/L
2014. ápr. 12. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!