Mi R. Kárpáti Péter első neve?
Figyelt kérdés
Mindig találgatok, hogy hívják az első nevét, Róbert, Révész, Róka, Répa, Redőny és Retek. Szerintetek hogy hívják ????2014. márc. 28. 17:12
1/2 anonim válasza:
it jelent a neve elején az R betű?
- Korábban írtam színpadi műveket, és publikáltam tárcákat és glosszákat is különféle újságokban. Amikor elkezdtem a főiskolát, akkor végzett a Kárpáti Péter nevű kiváló drámaíró - aki például az Országalmá-t írta -, és miután én is írogattam, célszerű volt nevet változtatni. Az R betű onnan jött, hogy régebben filmeztem is, szupernyolcassal csináltam egy pár trükkfilmet: azoknak az elején a monogramom úgy szerepelt, hogy egymás fölé volt írva a K és a P, ami egy R betűt formázott. Végül aztán R. Kárpáti Péter maradtam a sorozatban is, pedig már nem forgatok tollat.
forrás:
2/2 anonim válasza:
az csak egy R..Mint a D.Tóth Krszta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!