Titeket nem vonz az ilyen élet?
Figyelt kérdés
a régi vad nyugat feeling stukerel ,aki nem tetszik le lövöd
iszol csavarogsz ,prostizol,ilyen régi vad nyugatos feeling
szerintetek melyik volt a jobb élet az vagy a mostani amit élünk
2014. márc. 28. 16:44
11/12 anonim 

válasza:

Mert ma mivel jobb? Mehetsz a gyárba pl az audi rabszolgatartó céghez napi 12 órába kapsz minimálbért és élhetsz egy koszos panelba Jó esetbe.
Hú, hát annyival jobb a helyzet....
12/12 Balduin válasza:
Nem mondtam hogy ma sokkal jobb sőt manapság az emberek annyira el vannak kényelmesedve hogy tulajdonképpen elfelejtenek örülni annak hogy élnek. Én ezt arra mondtam hogy sokszor ezt úgy ábrázolják mintha az akkori élet a lövöldözésről, piálásròl szòlt volna, nem lettek volna törvènyek, azt csinálhattál amit akartál. Egyébkènt kèrdező èrtem mi vonz benne mert nekem is tetszik. Règebben az embereket áthatotta a túlélés, a munka, élveztèk minden szabad percüket. Nem mondom hullottak is mint a legyek de legalább nem gondolkoztak öngyilkosságon pèldául.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!