Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudtok mondani témákat,...

Tudtok mondani témákat, amiről lehet mélyen elmélkedni?

Figyelt kérdés
Csak olyanok jutnak eszembe, hogy hány eperdarabka van a joghurtomban. Tudtok mondani mély, összetett témákat, amiről filozofálhatnék? Az még jobb lenne, ha ti is kifejtenétek gondolataitokat, hogy ezekről mit gondoltok.

2014. márc. 22. 14:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jó, mert amúgy látom, hogy jó gondolataid vannak, működik a kutató elme, de mi volt ez a rezgés? "Olyan" értelemben hatott a te kontextusodban.
2014. márc. 22. 15:21
 12/20 piriiiiii ***** válasza:

Nem állt szándékomban, hogy "olyannak" tűnjön.

Rezgés alatt az emberek érzelmeit, tetteit, gondolatait értettem. Pusztán azt, hogy létezik, hogy fizikailag is helyet foglal el a világban. Hogy felmegy a vérnyomása bizonyos érzelmi helyzetekben, hogy örül, hogy dühös, hogy ráeszmél dolgokra. Ezek nem hiszem, hogy következmény nélkül maradnának...

Bár azért érdekel a spiritualitás is, és összekapcsolható a fentebb írt dumám vele.

2014. márc. 22. 15:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Beszélgessünk a következményekről. Segítve ezzel a kérdező elméjének lekötöttségét is. Tényleg érdekel.
2014. márc. 22. 15:30
 14/20 piriiiiii ***** válasza:

Energiát hoznak létre, vagy valami ahhoz hasonlót. Ez megy már a spritualitás felé, erre gondoltam. Nem hiszem, hogy Téged tényleg érdekelne...

Ráadásul nem is hiszem, hogy jól ki tudnám fejteni...

2014. márc. 22. 15:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Sorozatgyilkosság.....mi a motiváció....hogy lesz egy ártatlan gyermekből egy gyilkológép, hogy képes valaki ilyen "hobbit" űzni. Hogy képes valaki efféle groteszk dolgokat megtapasztalni és együtt élni vele.....kriminálpszichológia.....ezen aztán lehet elmélkedni.
2014. márc. 22. 16:13
 16/20 anonim ***** válasza:
63%
ha magamra maszturbálok akkor meleg vagyok vagy csak egoista?
2014. márc. 22. 21:05
 17/20 anonim ***** válasza:
54%

én arról szeretek elmélkedni -akár egyedül, akár beszélgetőpartnerrel- hogy mi az emberek motivációja. hogy mit miért tesz, ezzel mit kompenzál, kinek akar vele megfelelni, hogy vajon belső indíttatás, vagy valaki hat rá hogy ezt vagy azt tegye.

illetve hogy a média milyen szinteken befolyásolja egyesek véleményét, életstílusát, a lényeges kérdésekhez való hozzáállását.

2014. márc. 23. 02:34
 18/20 anonim ***** válasza:
#16 nem nehéz utána leszedni, főleg, ha betapad a szőrbe?
2014. márc. 23. 05:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Mennyi eperdarabka van a joghurtban? A szilvásban valószínűleg egy sem, de még az epresben sincs szerintem :D
2014. márc. 23. 05:46
 20/20 anonim ***** válasza:
#16 Lehet, hogy egyik sem, csak se pzs-d, se partnered.
2014. márc. 23. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!