Tudtok mondani témákat, amiről lehet mélyen elmélkedni?
Figyelt kérdés
Csak olyanok jutnak eszembe, hogy hány eperdarabka van a joghurtomban. Tudtok mondani mély, összetett témákat, amiről filozofálhatnék? Az még jobb lenne, ha ti is kifejtenétek gondolataitokat, hogy ezekről mit gondoltok.2014. márc. 22. 14:44
1/20 anonim válasza:
Mi az élet értelme? Na ezzel elleszel egy darabig :P
2/20 anonim válasza:
Természetesen. A természetben előforduló Fibonacci-szekvenciák, káoszelméletek. De ha kifejezett szociális vonalon mélyülnél, akkor miért nem fordulsz a pszichológia valamely ágához? Nagyon érdekes területei vannak. Egyik téma hozza a másikat. Bár ahogy elnézem kicsit be vagy ragadva "elméletileg".:) Ha mozogsz, felpezsdülnek a gondolataid, ha társaságba elmész, új ingereket ad. Ha teheted, élj.
3/20 anonim válasza:
Állíts fel egy sorrendet fontossági szempontból: élmények, érzések, gondolatok, tettek - és indokold is meg magadnak.
4/20 anonim válasza:
Mit gondolsz a gyógyszerekről,és arról hogy a beteg,életképtelen embereket is megmentik,akik normál esetben el se érték volna a 20 éves kort,de így a selejtek is tovább szaporodnak,amivel romlik a génállomány minősége az évek során,és így egyre több lesz a gyenge ember,aki gyógyszereken él majd! Ja és ez kérdés lett volna,csak kicsit hosszúra sikerült :) Nem akarok megbántani senkit,de az ember szembemegy a természet tökéletes egyensúlyával,miszerint csak az erősek maradhatnak életben.
5/20 piriiiiii válasza:
Filozófia.
Mi a valóság? Van e létezés, vagy csak képzelem?
Mi a végtelen? Ha tágul a világegyetem, hova tágul? Ha végtelen a világegyetem, akkor pláne hova tágul? (ez olyan, mint a 22 csapdája...)
Más emberek hogyan láthatják vajon azt, amit én? Ugyanolyannak érzik az eperkedarabos joghurtom illatát, mint én?
Mi volt az ősrobbanás előtt? Az ember elméje végteleníthető-e, és mennyiben okozna ez kárt és változást nekünk?
6/20 anonim válasza:
Van-e élet a halál után? És van-e élet a halál előtt?
7/20 piriiiiii válasza:
Milyen síkok érintenek minket, embereket, és mekkora energiákat mozgathat meg az emberi gondolat, cselekedet, rezgés.
8/20 piriiiiii válasza:
Ja, meg hogy én mit gondolok erről?
Abba most nem kezdek bele... :D
9/20 anonim válasza:
#2-es vagyok, Piri, te ezósnak tűnsz nekem, kár érted.
10/20 piriiiiii válasza:
Ezósnak? Kárt értem?
Mi van?!
Nem vagyok semmi, csak egy ember, aki használja az agyát, és érdeklik a felszín alatti dolgok. Nem vagyok ezós... de tök jó, hogy be akarsz kategorizálni. ÉLJEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!