Az baj ha a saját világomban élek?
Figyelt kérdés
Olyan vagyok hogy amit valaki nem kérdez, az nem érdekli, ha valaki nem mond valamit, az nincs úgy. Vannak barátaim, ha nem velük vagyok, akkor senkivel. Nem akarok soha alkalmazkodni senkihez, sem megfelelni. Nem érdekel mit mondanak az emberek rólam. Érdekesen látom a világot egyesek szerint, néha eltorzítom, de nekem így jó. Nem akarok mindent tudni róla,més én is úgy érzem néha hogy elzárom magam a külvilágtól. Sokan rámszóltak emiatt hogy ez nem jó. Miért nem jó? Szerintetek? Én nem akarok kilépni a világomból, nekem tetszik, itt minden olyan amilyennek én akarom. Ez rossz?2014. márc. 19. 11:38
11/13 Szemüveges válasza:
Kedves Kérdező. Amiket írsz azt én is hasonlóan élem meg. Nem vagy egyedül vele, én is a saját kis burkomban rzem magam jól. De van hogy érzem ez nem jó. Mert a munkahelyen meg nem tudok érvényesülni, az emberek akikkel régen jó volt a viszonyom csak egyre jobban eltávolodnak tőlem. Értem is meg nem is hogy miért. Folyton csak azt rzem hogy az emberek fel akarják sérteni a burkot körülöttem, hogy megsebezzék a személyiségemet. Én is olyan vagyok, amilyen lenni akartam vagy akarok lenni. De tapasztalom hogy az embereknek ez nem tetszik. Próbálnak keresztbetenni, hogy nem tudjam folytatni tovább. Ekkor van hogy előtör belőlem az állat és szabadon is engedem. Nem egyszer támadtam le embereket akik a hátam mögött kritizáltak vagy kavartak zűrt hogy bajba kerüljek vagy rossz színben tűnjek fel. Úgy érzem én nem tudok emberek között élni, de nincs hová menni. Néha arról álmodok hogy valami elhagyott vagy érintetlen hegyen vagy ersőben élek néma emberekkel. Talán ebben az irányban lenne jó lépéseket tenni.
12/13 anonim válasza:
Megsúgom én 30 évesen is ilyen vagyok., Illetve elég későn érő típus vagyok., Még csak pár éve tartom el magam és szörnyű keserves tény volt számomra hogy a saját világom addig tartható fenn, amíg más megteremti hozzá a körülményeket. De amikor neked kell megteremteni akkor muszáj egy kicsit másokhoz hasonulni. Ezt én speciel nem tekintem magam elárulásának hanem a cél érdekében, hogy a világom megmaradjon, hajlandó vagyok tenni. :) Sokat dolgozom, nagyon sokat, cserébe saját vállalkozásom van, így még a hétköznapi életem is - mások számára irigylésre méltó lehet - de számomra ez az egyetlen járható út. Képes vagyok többet dolgozni azért, hogy olyan életem lehessen amibe más nem szólhat bele. De ez mint mondtam, rengeteg munkával jár. ;) Az csak hab a tortán ha olyan a munka ami a hobbid is.
13/13 Szemüveges válasza:
Igazad van 12-es- Keményen kell dolgozni hogy egyedül maradhass a szentélyedben zavartalanul. Nem mindegy, de megéri a pénzt. Úgy érzem nekem is munkát kellene váltsak (ismét). :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!