Félek a sötétben, nem tudom mit tegyek mivel nyugtassam magam?
Ne tartózkodj sötétben!:)
Miért kínzod Magad a sötéttel?
Gyerekként én is féltem, de ma már csak akkor, ha egyedül vagyok a házban.
Ami bevált ellene: éjszakai fény (lehet kapni, de a sólámpa is jó), hálópajtás (férjem a legjobb, de pl. gyerekkoromban a macskával aludtam, és volt, hogy éjjel még a wc-re is vittem magammal... :))
És ha már nagyon álmos voltam, azt mondtam magamban, hogy "most már hagyjon engem békén minden szellem, meg szörny, mert én aludni akarok!" Ha gondolatban veszekedni kezdtem velük, máris bátrabbnak éreztem magam.
De az is jó ötlet, ha lefekvéskor álmodozni kezdesz, amíg el nem alszol. Gondolj valami olyanra, amit meg szeretnél valósítani, vagy egy kitalált világ is jó (mondtad a mezőt a házzal).
Remélem, tudtam segíteni. :)
Én nem tudok sötétben aludni, felébredek a vaksötétre.
fényfüzérrel alszom, olyan 12-16 Watt bevilágítja az egész lakást, és nagyon hangulatos is.
Én vagyok, aki nem értette, hogy miért kínzod magad a sötéttel... Nekem eszembe se jutna "magamat edzeni", amikor van rengeteg féle világító eszköz...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!