Műmell vagy műfogsor?
Figyelt kérdés
Ha választanod kellene, melyiket választanád? Magadnak és párodnak?2014. márc. 11. 10:10
1/8 anonim válasza:
Műfogsor! Mivel a párom férfi, neki is:)
2/8 anonim válasza:
Műmellet semmiképpen. Nem bánnám, ha nagyobb lenne :) De különösebben nincs vele gondom és sose tenném ki magam ilyen műtétnek és a kockázatoknak. Ráadásul nem is tetszenek a műmellek. (Már láttam párat ismerősökön.)
Hát a párom, mivel férfi, nyilván műmellet nem választanék neki :D
Műfogsor, az sajnos egy idő után szükséges, ha nem is teljes fogsor, de pótlások. Azzal szerintem semmi gond. Sőt azt muszáj megcsináltatni, ha emberek közé akarunk menni.
3/8 anonim válasza:
Ha mindkettővel problémám lenne, először is a müfogsort csináltatnám meg. Aztán ha van rá pénz és igény, akkor a mellemet is. De elsősorban fontosabb a müfogsor.
4/8 anonim válasza:
Nekem egyikre sem lesz szükségem, hiszen a természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.............
5/8 anonim válasza:
A fiúmnak műmelleket, magamnak meg új fogakat.
Pár évig jókat röhögnénk :D
6/8 anonim válasza:
Férfi vagyok, max a műfogsor marad :D
De a barátnőmnek is inkább legyen egy szép mosolya, mint műmelle.
7/8 anonim válasza:
Magamnak műfogsor, mert nem szép a fogam, a barátnőmnek pedig inkább műmell. Egy fiatal lánynak nem esztétikus a műfogsor. A praktikusságáról meg ne is beszéljünk...khm... :)
8/8 anonim válasza:
Műfogsor, egyértelmű. Mindenki vágyik a Hollywood-i mosolyra. És ebben nincs annyira mű, ezt nem tudom annyira a műkategóriába beskatulyázni. Ámde a műcickó, az már plasztikai sebészet, valamint egy idegen testet építenek be a testedbe, a bőröd alá, ezt nem tudnám elviselni, hogy egy idegen dolog van bennem. Egyébként is a természetesség híve vagyok. Műszempilla és műköröm sem nyerő nálam, de egy szép műfogsort eltudnék fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!