Igaz az hogy a roman forradalom vegen a szekely magyarok megnyuztak elve es levagtak a fejet a roman rendornek Gyergyoszentmikloson?
Kedves Attila Kovács
Megkaptam a privat üzenetedet, és jót nevettem. Az egyik butaságot írtad a másikkal.
Mivel bemásolni teljes egészében nem lehet a levelet, így csak kiemelek pár részletet amit írtál.
Kezdjük:
Írod, hogy külföldön nincs ékezetes írás, így nem érted mi a baj az írásoddal. Én nem vagyok egy programozó, sőt biztos vannak fiatalok akik sokkal jobban értenek a számítógépekhez, billentyűzethez. Mégis én aki Angliában él, angol billentyűzettel is tudok ékezetet használni. Végül is az ékezetes a billentyűzet magyar nyelv beállításával lehet elérni. Nem kell ehhez sok ész.
2 évet éltél székelyföldön és szerencsésnek tartod, hogy ott utálják a magyarokat.. Nos a 2 év ott élés az semmi. 2 év alatt sokszor ki sem tapasztalja az ember a helyi szokásokat.. De, hogy szerencse, hogy utálják a magyarokat??, ez silány intelligenciára utal. Mivel a leveledben párszor feltételeztél rólam dolgokat, így én is megtehetem, hogy azt feltételezem rólad, hogy intelligenciád semmi nincs, így butaságod igencsak nagy.
Írtad, hogy 33 éves vagy és szerinted több országba éltél ahány éves vagyok.. Nos ebben hatalmasat tévedtél..
Ha te 33 éves vagy akkor majdnem a fiam lehetnél (hál istenek nem vagy az, mert a fiam aki csak pár évvel fiatalabb nálad okosabb, és van intelligenciája)
Hogy több országban éltél?? Igen írtad, hogy éltél 2 évet Romániában. Bevallom , soha nem éltem Erdélyben, sem bármely romániai városban. De éltem Spanyolországban, Németországban, Ausztriában, Walesben, Skóciában, jelenleg is Angliában élek. A nyaralások számát nem említem, kár, mert lehet azt se tudnád hol vannak azok a helyek amiket felsorolnék. A koromra vagy kíváncsi?? Nos, nemsokára kívánhatsz boldog születésnapot nekem, mert hamarosan betöltöm a 49 évemet..
Végezettül: Aki azt írja, hogy szíve szerint napalm bombát dobna Bukarestre, sőt örömmel megnyúzna romám embert, az nem gyerekes gondolkodású, hanem paranoid skizofrén vagy totális szociopata.
Jó tanács: Menj orvoshoz, kezeltesd magad, mert nagyon beteges más halálát kívánni, főleg egy másik nemzet halálát
A többieknek: Kellemes húsvéti ünnepeket.
49/N
Kedves Kérdező
Látom már, hogy a kérdés a beszélgetés fonala kezd eltérni az eredeti kérdéstől, de talán ez volt a cél.
Akkor erdélyiként elárulok neked egy pár dolgot:
1. Nem minden román véresszájú magyargyilkos.
2. A történelemnek semmi köze az igazsághoz, és ez fokozottan igaz a háborúkra.
3. Most már lassan elég a "jaj, hogy kitoltak velünk, magyarokkal" attitűdből, mert szerintem a magyar nép sokkal nagyobb múltú annál, hogy ilyen kicsinyes önsajnáltatásba merüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!