Igaz az hogy a roman forradalom vegen a szekely magyarok megnyuztak elve es levagtak a fejet a roman rendornek Gyergyoszentmikloson?
A "székely magyarok"...
Egyébként pedig: jaj...
Ugyan már!! Mitől más a székely egy magyartól vagy némettől? Mindegyik ember. Valószínű, hogy többet láttam az életben mint te, már csak a korom miatt is. (te nem lehetsz idősebb 16 évnél az írásod alapján, ha meg mégis, akkor igencsak gyerekes vagy)
Csak, érdekességből. Szemtanúja voltam annak, amikor egy férfi nekitámadt egy rendőrnek, és a rendőr csak úgy úszta meg, hogy lőtt. (évek múlva kellett bíróságra is járnom mint szemtanú)
Láttam a keleti pályaudvaron csoportos verekedést ami igencsak brutális volt. Németországban szemtanúja voltam amikor 3 rendőr (ruhásszekrény méretűek) tartoztattak le éppen egy férfit aki ellenállt.
Azt elhiszem, hogy a székely pasas bekattant, és alig bírták lefogni. Ilyen egymillió történik a nagy világban. De hogy nyúzzanak, levágják a fejét? Na ez már rém mese..
Ma az ilyen esetnél a világ minden tájáról tudnának, 1 héten át főcím lenne, sőt 1 héten keresztül benne lenne a tévében. Az illető magyarokat is megbüntetnék.
Amíg a kérdést ki nem írtad, én nem is hallottam ezt az ökörséget. De még a neten sincs hír róla..
Szóval jó kis rémtörténet...(bár Dracula története jobb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!