Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy menő, társasági fiatal és...

Egy menő, társasági fiatal és egy unalmasabb, visszahúzódóbb fiatal között biztos nem alakulhat ki baráti kapcsolat?

Figyelt kérdés
Ha a visszahúzódóbb megpróbál a másikkal haverkodni biztos, hogy nem fog sikerülni?
2014. márc. 9. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem 100% természetesen, de valószínű. Ők teljesen mások, és sérülni fog a visszahúzódó fél (gondolom te) ha csalódik a folyamatos próbálkozásai ellenére.
2014. márc. 9. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért ne sikerülne. Nekem rengeteg barátom van mind2 kategóriából, és jól kijőnek egymással.
2014. márc. 9. 10:27
 3/6 anonim válasza:
dehogynem, ha van par kozos temajuk,jofej mindketto akkor siman jo baratok lehetnek:DDDD
2014. márc. 9. 10:30
 4/6 A kérdező kommentje:
És az miért van ha a visszahúzódóbb ember akármit mond, a másikat nem érdekli, legalábbis nem túlságosan?
2014. márc. 9. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is visszahúzódó vagyok. Mármint nem visszahúzódó, mert beszédes vagyok és bizonyos szintig igénylem a társaságot.

De nem bulizós, nem tipikus mai fiatal, nem ivós, kívülről nézve unalmas (közben én baromira nem érzem az életemet annak).

Nekem még sose sikerült.

Általában lenéznek a menő, társasági fiatalok.

Ha nem néznek le, akkor sincs közös téma. Mindig győzködnek, meg akarnak változtatni. Nem értenek meg - ami nem baj, én se őket :D -, de nem is fogadnak el. És igen, én is tapasztaltam, hogy akármit mondok, akármiről beszélnék, őket nem érdekli.

2014. márc. 9. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:

éppen a menőbbek a nyitottabbak a barátkozásra, ők mennek oda a másikhoz ismerkedni, beszélgetni, stb., egy visszahúzódó fiatal csak ott ül a padban a szünetekben is.

Közös téma meg azért nincs, mert a visszahúzódó ember nem jár el bulizni, nem csajozik, nem pasizik, meg ilyenek, egészen más az érdeklődési körük, a menőbbeket meg nem érdeklik azok, hogy mennyi idő alatt írta meg valaki a házit, stb. A menőbbhöz kell alkalmazkodnia a másiknak, viszont a visszahúzódó jól megvan a maga kis világában, így általában nem alakul ki komolyabb kapcsolat, csak felszínes beszélgetés, mindenféle mélyebb érdeklődés nélkül.

2014. márc. 9. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!