Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki ez a lány?

Ki ez a lány?

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 8. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
2014. márc. 8. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Barátnőm. Ha hozzá mersz nyúlni, mérges leszek. Töröld a képet. :)
2014. márc. 8. 11:06
 3/5 A kérdező kommentje:

:DDD lány vagyok amúgy

Csak mert érdekes, hogy kb. 50 ember beállítja ezt a képet profilképnek, és azt állítja hogy ő az...

2014. márc. 8. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
A facebook celebek akiket követtek meg majmoltok nagyrésze mind ugyanígy más képeivel van fent, de hát ti vagytok a hülyék, hogy foglalkoztok ilyesmivel, kiváncsi lennék amúgy arra mi ennek az értelme, de szerintem erre értelmes választ nem kapnék, mivel alapvetően értelmes ember nem foglalkozik ezekkel...
2014. márc. 8. 12:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Én nem követek semmilyen "netcelebet" ha erre célzol... csak hát tudod, én kérek elnézést hogy van twitterem és ott (is) láttam több ilyet :D megkérdeztem hogy ő kicsoda, kaptam is rá választ, szóval köszönöm. Tudom, kinek nem inge nem veszi magára... csak hát én magamra vettem, mivel olyanokat követek, akik csinálnak is valamit, nem pedig olyanokat akiknek "szexi képei" vannak... na mindegy, nem értem ez az utolsó válasz mire is volt jó :D
2014. márc. 8. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!