Bia678 kérdése:
Melyik könyv, film vagy zene volt rátok nagy hatással és miért?
Figyelt kérdés
Ha lehet akkor ne túl régieket, hanem valami olyat, amit a mostani évek tizenéveseinek tudtok ajánlani. Elöre is mindenkinek köszönöm a válaszokat :)2014. márc. 2. 20:24
11/20 piriiiiii válasza:
Hetes, nyolcas, ki vagy Te?
Valóban jó az ízlésem, ebben egyetértünk. De mitől elvont?
12/20 anonim válasza:
Az elvont alatt azt értem, hogy eléggé művész beállítottságú. Az pedig, hogy én ki vagyok, nem számít, az a fontos, amit mondok (írok jelen esetben). ;)
13/20 piriiiiii válasza:
Mivel ezt tanulom, nem jársz messze az igazságtól. :)
Ahogy gondolod, kis rejtőzködő.
14/20 anonim válasza:
Inkább nagy rejtőzködő, csak hogy tovább hasogassam a szőrszálat.
15/20 piriiiiii válasza:
Ezt a nagyot fizikálisan, vagy átvitten kéne értelmezni? Azaz két méter magas és 120 kilós vagy, vagy nagyon rejtőzködő?
(csak mert én is szeretek hasogatni..)
16/20 anonim válasza:
Nem vagyok se 2 méter, se 120 kiló, de nem mondanám kicsinek sem, az lenne a legpontosabb definíció, hogy jó súlyban vagyok.
Egyébként nem rejtőzködöm, csak szeretem a fejtörőket megoldani és feladni is :P
17/20 piriiiiii válasza:
Na majd kitalálok itt Neked olyat, de olyat! Sose találod ki! :D
18/20 anonim válasza:
Remélem meg is kapom! ;) (küldheted ám máshol is)
19/20 anonim válasza:
Se film, se zene nem volt még rám túl nagy hatással. Legalábbis nem hosszú távon. Könyv viszont van. Drugs Bunny: Sárga kapszula. Igaz, nem egy szépirodalmi mű, története sincs (de nem is írtad, hogy kritérium), hiszen a testépítésről és az egészséges életmódról szól, de az én életemet gyökeresen megváltoztatta.
20/20 anonim válasza:
Film úgy semelyik még egyelőre...
Viszont zenét illetően a Doors. Imádom, Jim Morrison az egyik örök kedvencem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!